Femeie încolţită de mai mulţi mistreţi în parcarea unui supermarket din Italia

Femeie încolţită de mai mulţi mistreţi în parcarea unui supermarket din Italia

Potrivit The Guardian, mistreţii ar fi responsabili pentru aproximativ 10.000 de accidente rutiere pe an în Italia.

Mai mulţi mistreţi au încolţit o femeie, în parcarea unui supermarket din localitatea Le Rughe, de lângă Roma. Animalele o urmăresc pe femeie, în timp ce aceasta încearcă în zadar să se ţină la distanţă de ele. La un moment dat, victima panicată este nevoită să arunce sacoşa cu cumpărături, pe care animalele o devorează imediat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un videoclip postat joi pe reţelele de socializare înfăţişează o femeie care se află în parcarea unui supermarket, în timp ce încearcă să scape de mai mulţi mistreţi. Panicată, victima aruncă punga în care se aflau cumpărăturile si o ia la fugă. Animalele încep să mănânce conţinutul sacoşei în parcare, după care fug cu retul pradei. 

În octombrie anul trecut, primarul Romei a ordonat o anchetă după ce o nişte mistreţi care frecventau oraşul au fost împuşcaţi şi omorâţi de poliţişti într-un loc de joacă pentru copii de lângă Vatican. Evenimentul a stârnit protestele activiştilor pentru drepturile animalelor şi ale unor localnici.

Însă, în ultimii ani, fermierii italieni au protestat de nenumărate ori spunând că mistreţii fac ravagii pe terenurile lor şi chiar provoacă accidente rutiere fatale.

Se estimează că două milioane de mistreţi trăiesc în Italia, iar vânătoarea lor este o distracţie populară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările