Explozie într-un spital COVID din Cernăuţi

Explozie într-un spital COVID din Cernăuţi

În urma exploziei care s-a produs sâmbătă la Spitalul orăşenesc nr.1 din Cernăuţi o persoană a decedat, iar alta se află internată la secţia de terapie intensivă.

O persoană a murit şi o alta a fost rănită într-o explozie într-un spital Covid-19 din oraşul Cernăuţi din vestul Ucrainei, au anunţat sâmbătă serviciile de urgenţă citate de Reuters. Explozia s-a produs la etajul al doilea al spitalului, sâmbătă la ora prânzului, şi 20 de persoane au fost evacuate, se adaugă într-un comunicat al serviciilor de urgenţă.

În urma exploziei care s-a produs sâmbătă la Spitalul orăşenesc nr.1 din Cernăuţi o persoană a decedat, iar alta se află internată la secţia de terapie intensivă. Toate serviciile competente investighează în prezent cauzele tragediei, a declarat  Natalia Gusak, adjuncta şefului Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi, notează ACC.

„Un pacient din spital a murit. Erau patru persoane în salon. Altul este în stare critică la  terapie intensivă, ceilalţi doi sunt în stare normală. Din primele informaţii constatăm că nu era vorba de oxigen. Acolo  nu se afla nici o butelie cu oxigen. Nu e vorba nici de sistemul electric. Există multe întrebări la care vor răspunde autorităţile competente”  menţionează Natalia Gusak, adjuncta şefului Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi.

Potrivit primarului oraşului Cernăuţi, Roman Kliciuk, situaţia este în prezent sub control. „Versiunea în care butelia cu oxigen a explodat nu a fost confirmată”, a spus primarul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările