Cum arată Insula Şerpilor acum. Fotografii făcute de un militar rus - FOTO

Cum arată Insula Şerpilor acum. Fotografii făcute de un militar rus - FOTO

FOTO: Twitter

Imagini postate de un fost colonel rus din SVR arată Insula Şerpilor la câteva zile după atacul care a alungat forţele Kremlinului. Potrivit descrierii, imaginile ar fi fost realizate de pe un elicopter rusesc. În fotografii se poate observa la un moment dat existenţa unui alt elicopter care survolează în apropierea ţărmului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Imaginile care au fost postate pe Twitter duminică au fost  realizate de la mare depărtare dintr-un elicopter rusesc, la câteva zile după atacul din dimineaţa zilei de 30 iunie.

În imagini se mai văd, la un moment dat, şi două plaforme maritime pe extragerea gazului metan. Ruşii încearcă să lase de înţeles că atacul reclamat de ucraineni, care a condus la distrugerea unor astfel de platforme, n-ar avea acoperire.

Fotografia poate însă surprinde alte platforme ruseşti sau chiar instalaţii operate de România în zonă, potrivit ziare.com.

Într-una dintre imagini se poate observa un turn prăbuşit în mare, la marginea insulei. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările