Adevărul despre bijuteriile Ducesei de Cambridge

Adevărul despre bijuteriile Ducesei de Cambridge

Kate Middleton şi soţul său, prinţului William

Presa anglosaxonă acuză Casa Regală de tăinuire în ceea ce priveşte valoarea bijuteriilor purtate de capetele încoronate la diferite evenimente. O bijuterie valoroasă, purtată de Kate Middleton, soţia prinţului William, a fost înregistrată ca o simplă broşă de către curtea regală engleză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Broşa care a iscat scandalul a fost creată special pentru Ducesa de Cambridge de către cunoscutul bijutier american Harry Winston. Simpla broşă este făcută din platină, numără peste 300 de diamante şi are forma unui urs polar.

Casa Regală a fost acuzată că ascunde adevărata valoare a cadourilor primite de Kate Middleton şi purtate la diverse evenimente. Prezentarea bijuteriilor primite de Kate, dar şi de soţul ei, William, e foarte succintă şi conţine puţine elemente descriptive.

Pe durata primului lor turneu mondial, Ducesa de Cambridge şi prinţul William au primit peste 150 de cadouri oficiale din partea demnitarilor. Ceea ce a atras atenţia presei engleze au fost broşa primită de Kate şi setul de butoniere al prinţului William. Cele două obiecte au peste 690 de diamante şi sunt create de bijutierul vedetelor de la Hollywood, Harry Winston.

Brandul Harry Winston este cunoscut în întreaga lume, piese din colecţiile sale fiind prezente mai mereu la gâtul sau mâinile actorilor care defilează pe covorul roşu. Spre exemplu, diamantele purtate de Marylin Monroe în „Diamonds Are A Girl's Best Friend" fac parte din colecţia de bijuterii Harry Winston.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările