Haos în Japonia: Oameni baricadaţi în case, zboruri sistate şi şcoli închise din cauza unui urs VIDEO

Haos în Japonia: Oameni baricadaţi în case, zboruri sistate şi şcoli închise din cauza unui urs VIDEO

Un urs a provocat haos în Japonia, autorităţile hotărând închiderea şcolilor şi anularea zborurilor, cerând cetăţenilor să se baricadeze în case, potrivit presei internaţionale.

Un urs brun a făcut ravagii ore în şir în nordul Japoniei vineri, rănind patru persoane, potrivit presei internaţionale.
 
Un localnic a anunţat poliţia că a văzut un urs pe drum în oraşul nordic Sapporo înainte de zori. Apelurile cetăţenilor au continuat şi după aceea, până când autorităţile au închis şcolile, au anulat zborurile de pe aeroportul regional şi le-au transmis oamenilor să fie în alertă.
 
Într-un final, ursul a fost ucis de vânători.
 
ONG-urile nipone avertizează că astfel de incidente sunt tot mai dese, pentru că animalele ies din mediul lor natural în căutare de hrană.
 

Imaginile cu animalul care alerga pe lângă casele de pe o stradă rezidenţială îngustă, urcând un gard din sârmă ghimpată şi întrerupând traficul, au devenit virale pe reţelele de socializare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările