X Factor. Italianca Sonia Mosca a impresionat cu o interpretare de excepţie şi a primit loc în echipa Deliei. Ce alegeri au făcut ceilalţi juraţi

X Factor. Italianca Sonia Mosca a impresionat cu o interpretare de excepţie şi a primit loc în echipa Deliei. Ce alegeri au făcut ceilalţi juraţi

Foto Antena 1

Cu o voce inegalabilă, prezenţă carismatică şi emoţie pură, italianca Sonia Mosca a stins din nou lumina la X Factor, vineri seara, în ultima ediţie de Bootcamp. Delia nu putea să nu îi dea un scaun, iar Loredana i-a spus, cu toată admiraţia: "Tu vei fi vei fi stindardul grupei Deliei"! Iată care sunt concurenţii cu care cei trei juraţi vor merge mai departe, în etapa Duelurilor.

Ştefan Bănică, Delia, Loredana şi Florin Ristei şi-au ales fiecare câte trei concurenţi alături de care să treacă şi prin Dueluri, ultima etapă înainte de finală, a cărei dată urmează să fie anunţată. Vineri seara a fost rândul Deliei să facă cele mai dificile alegeri de până acum, ediţia sa de bootcamp fiind lider de piaţă la nivelul publicului din mediul urban.
 

 

Kalon Rae, Alina Dincă şi Sonia Mosca, în echipa Deliei

 
Delia a ales să meargă mai departe alături de Kalon Rae, Alina Dincă şi Sonia Mosca. Aceasta din urmă i-a ridicat din nou de pe scaune pe cei patru juraţi şi a primit laude nu doar de la mentorul său. ”Ai o voce fenomenală, foarte rară şi mă simt privilegiată să fiu în această postură, în acest show şi să am norocul să am în faţa mea pe cineva cântând atât de frumos! Sunt absolut convinsă că tu vei rămâne şi că vei fi stindardul grupei Deliei. Sunt convinsă că finala va fi foarte interesantă!”, a spus Loredana. Încă de la audiţii, Florin Ristei a dat un verict plauzibil legat de Sonia Mosca (27 de ani): ”Mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să câştigi X Factor 2020! Mi-ai rupt capul!”, a exclamat atunci juratul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările