VIDEO Reacţiile străinilor la piesa Laurei Bretan de la Eurovision România 2019: „Dacă o veţi trimite în Israel, Eurovision 2020 se va ţine în România“

VIDEO Reacţiile străinilor la piesa Laurei Bretan de la Eurovision România 2019: „Dacă o veţi trimite în Israel, Eurovision 2020 se va ţine în România“

Laura Bretan FOTO TVR

Doi autori de pe site-ul dedicat concursului muzical Eurovision, wiwibloggs.com, au comentat prestaţiile concurenţilor de la Selecţia Naţională Eurovision România 2019. De departe, interpretarea Laurei Bretan a fost cea care i-a impresionat cel mai mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi dintre autorii wiwibloggs.com, site-ul specializat în ştiri despre Eurovision Song Contest, au comentat într-un video prestaţiile concurenţilor de la Selecţia Naţională Eurovision România 2019. 
 
Filmuleţul a fost realizat înainte de retragerea cântăreţului Mihai Trăistariu, implicit înainte de anunţarea celor două wild-carduri acordate de TVR prin care Bella Santiago şi Linda Teodosiu au intrat în competiţie. 
 
De departe, prestaţia care i-a impresionat cel mai mult pe cei doi bloggeri a fost cea a concurentei Laura Bretan. 
 
„Wow! Vocea ei e delicată, dar şi puternică. E un înger în misiune. Există o fragilitate aici. Ar putea fi totuşi din orice ţară. Pronunţia ei în engleză e perfectă. Cred că e uimitoare. E grozavă“, au fost reacţiile celor doi autori. 
 
„Piesa e foarte bine produsă. E simplă, dar transmite o complexitatee de emoţii“, a fost un alt comentariu. 

Minutul 06.24. 
   
 
„Are un impact foarte mare. Te emoţionează pur şi simplu“ şi „Ar putea fi câştigătoarea Selecţiei Naţionale. Are toate calităţile unui câştigător“, au adăugat autorii.  
 
Cei doi bloggeri i-au complimentat vocea tinerei concurente şi sunt de părere că Laura Bretan va avea un impact semnificativ şi în semifinala concursului Eurovision 2019, ce va avea loc la Tel Aviv. 
 
„Oh, este excelent. Ea e preferata mea. Va fi câştigătoare. Una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit din toate Selecţiile Naţionale din acest an“, a exclamat unul dintre bloggeri. 
 
„E într-adevăr extrem de bună“, a venit replica. Cei doi autori nu s-au abţinut nici de la aplauze în timp ce ascultau interpretarea româncei. Mai mult, aceştia au comparat piesa Laurei Bretan cu cea a Madonnei, „Oh, Father“: „Ce note înalte poate atinge. Uimitor! Nu e operă, e o piesă mainstream. E chiar mai bună decât Madonna în «Oh, Father»“. 
 
„România e surprinzătoare în acest an. Sincer, e una dintre cele mai bune piese de anul acesta, dacă nu cea mai bună dintre cele pe care le-am ascultat până acum. Laura Bretan, wow! Excelent!“, au încheiat cei doi.

De altfel, şi în secţiunea de comentarii, numeroşi fani străini ai Eurovision Song Contest i-au lăudat vocea româncei şi sunt de părere că are mari şanse să câştige chiar finala concursului ce va avea loc la Tel Aviv în luna mai. 

„România poate câştiga în acest an cu Laura Bretan. Vocea ei este peste nivelul Eurovision“, a scris un fan. 

„Am ascultat piesa asta de 20 de ori şi am plâns de fiecare dată. Vei face Europa să plângă în marea finală“, a fost un alt comentariu. 

„Piesa Laurei Bretan este cea mai bună. sper să câştige Selecţia Naţională a României“, a comentat o altă persoană. 

„Dacă România o va trimite în Israel, anul viitor Eurovision Song Contest se va ţine în România, n-am nicio îndoială. Laura Bretan este extraordinară“, a fost un alt comentariu. 

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului 6 „Românii au talent“ şi finalista variantei americane a emisiunii. 

Laura Bretan - „Dear Father“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: