VIDEO Povestea concurentului de la „Chefi la cuţite“, preot catolic: ziua ţine slujbe, seara se îmbracă în Elvis Presley

VIDEO Povestea concurentului de la „Chefi la cuţite“, preot catolic: ziua ţine slujbe, seara se îmbracă în Elvis Presley

Preotul catolic Antoniu Petrescu, la „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1

Antoniu Petrescu (45 de ani), cunoscut şi sub numele de Don Elvis, este preot catolic şi s-a prezentat la cel de-al şaselea sezon „Chefi la cuţite“ pentru a demonstra că dragostea pentru bucătărie nu ţine cont de meserie. Fanul lui Elvis Presley şi-a spus şi povestea de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preotul catolic Antoniu Petrescu trăieşte în Italia de 25 de ani şi este convins că între preoţie şi gătit există un punct comun. 
 
„Preotul este pus în condiţia de a găti singur, de a-şi face cumpărăturile. Eu am crescut lângă fusta mamei şi am mai tras cu ochiul când eram cu ea în bucătărie. În virtutea acestei alegeri pe care am făcut-o sunt pus în situaţia de a găti şi a pregăti masa singur“, spune preotul Antoniu. 
 
Deşi reţeta sa specifică gastronomiei din Italia are la bază câteva ingrediente speciale, uimitoare a fost apariţia sa în faţa chefilor, pentru că Antoniu mai are o pasiune, pe lângă bucătărie şi vocaţia aleasă. 
 
Fan al muzicii gospel, country, dar mai ales al legendarului Elvis Presley, preotul Antoniu este şi un interpret cunoscut. Don Elvis, aşa cum este cunoscut de spectatorii săi, mărturiseşte că „prima dragoste artistică nu poate fi uitată niciodată“ şi povesteşte că această pasiune i-a fost insuflată încă din copilărie.  
 
Dacă pasiunea pentru muzică este moştenire de familie, iar vocaţia şi-a ales-o singur, preotul Antoniu a demonstrat că şi pentru bucătărie are o chemare: „Nu cred că sunt obişnuiţi să aibă pe cineva în faţa lor care are acest rol instituţional, dar şi capacităţi culinare“.
 
Antoniu Petrescu, cel care i-a încântat pe chefi cu vocea similară cu cea a legendarului muzician Elvis Presley, nu a reuşit să treacă în etapa următoare, deoarece preparatului său i-a lipsit sarea.
 
 
Preotul Antoniu a participat şi la show-ul „Românii au talent“, în anul 2017, unde i-a uimit pe membrii juriului. 
 
Pe atunci, sosia lui Elvis Presley declara: „Cred că pasiunea pentru muzică este ereditară în familia mea. Bunica era soprană, tatăl era tenor, iar fratele muzician. Am crescut cu muzica lui Elvis, de mic copil mergeam cu părinţii la cinematograf pentru a-l vedea şi doream să fiu Elvis. Elvis pentru mine reprezintă «prima iubire artistică», personajul care m-a lansat, m-a emoţionat şi mi-a permis să intru în lumea sa. Sigur că, în toţi aceşti ani, pot spune că am crescut, a avut loc o evoluţie, am cântat multe genuri muzicale, iar în ultimii ani m-am concentrat pe genul country. Am încercat odată cu misiunea de preot să pun acest har în slujba Bisericii, iar concertele au caracter de caritate şi de evanghelizare“.
 
Antoniu Petrescu, pe scena „Românii au talent“, interpretându-l pe Elvis Presley FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările