VIDEO Cea mai dură probă de la Asia Express: reacţiile vedetelor după ce au băut urină de vacă. Jojo „s-a sacrificat“ pentru Paul Ipate, dar cu o condiţie

VIDEO Cea mai dură probă de la Asia Express: reacţiile vedetelor după ce au băut urină de vacă. Jojo „s-a sacrificat“ pentru Paul Ipate, dar cu o condiţie

CRBL şi Oase au fost una dintre cele două echipe în care ambii parteneri au îndeplinit proba FOTO Antena 1

Vedetele de la „Asia Express – Drumul Elefantului“ au fost supuse celei mai dificile misiunii de până acum – obligaţi să bea urină de vacă pentru a putea continua competiţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

După Sri Lanka, concurenţii de la Antena 1 au ajuns în India, unde, după un ritual de purificare în care au fost binecuvântaţi de un preot hindus, prima misiune i-a şocat de-a dreptul.

Pentru a putea continua jocul şi a nu fi penalizaţi cu o jumătate de oră întârziere, cele şapte echipe de vedete au fost nevoite să bea urină de vacă.

„Din momentul în care am citit ce avem de făcut nici nu am mai vrut să intru. Nu pot să fac aşa ceva, nu beau aşa ceva nici mort, poţi să mă trimiţi şi acasă. Doar ideea mă sperie“, a afirmat iniţial Paul Ipate. „Exclus“, l-a susţinut şi partenera sa, Jojo.

Totuşi, Jojo s-a sacrificat şi a băut pentru amândoi. Însă cum totul are un preţ, actriţa i-a pus o condiţie iubitului ei: „Dacă fac asta pentru tine, mai îmi faci un al treilea copil?“.

„Groaznic, gustul a fost foarte ciudat, mi-a venit şi să vărs. Nu am crezut vreodată că o să reuşesc să fac aşa ceva“, a declarat Jojo după ce a băut două păhărele cu urină de vacă. Actriţa a putut să şi glumească: „Pupă-mă“, i-a spus iubitului său. 

Şi în echipa dansatorilor Bogdan şi Cocuţa unul a fost „de sacrificiu“. „Eu ţi-am zis de la început că nu mănânc şi nu beau. Nu pot! E imposibil!“, i-a spus Cocuţa coechipierului ei. 

„A fost şocant, scârbos“, a mărturisit Bogdan după ce şi-a îndeplinit misiunea. „Nici nu vrem să ne gândim ce ne aşteaptă, cu siguranţă următoarele probe vor fi mult mai grele. Ce înseamnă adrenalina şi competiţia! Nu e vorba neapărat despre premiu, în acest show efectiv nu mai gândeşti în momentele critice, fie că e riscant sau penibil“. 

CRBL şi Oase au făcut greşeala de a mirosi licoarea înainte şi, după ce au fost aproape de a vomita, au reuşit să bea tot. 

  

„Eu nu beau! Pentru mine e mult prea mult!“, a precizat actriţa Anca Sigartău. Fiul ei însă nu a stat prea mult pe gânduri şi a dus proba la bun sfârşit, chiar dacă a urmat o recuperare mai greoaie. 

  

Ruby şi iubitul ei, Robert, au băut urina de vacă fără prea multe comentarii. „Cum să nu beau? Ce, eu-s mai fraieră?“, a spus cântăreaţa.  

Ana Morodan a întrebat dacă va rămâne tânără şi îi vor dispărea ridurile în cazul în care bea urină de vacă. După ce răspunsul a fost negativ, vedeta a hotărât: „Eu degeaba nu vomit, păpuşă!“. Aşa că Adrian Teleşpan nu a avut încotro şi a băut ambele porţii. Însă cele mai mari probleme le-a întâmpinat...cameramanul, care a fost la un pas să vomite. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările