Uite cine dansează „la cuţite“ cu chefii: cine a câştigat lupta pentru audienţe

Uite cine dansează „la cuţite“ cu chefii: cine a câştigat lupta pentru audienţe

„Uite cine dansează“ a ieşit pe primul loc la nivel naţional şi urban, în timp ce „Chefi la cuţite“ a câştigat pe comercial FOTO ProTV/Antena1

Între emisiunea „Uite cine dansează“ de la Pro TV şi cooking show-ul „Chefi la cuţite“ de la Antena 1 s-a dat luni seară o bătălie acerbă pentru audienţe, din care niciuna nu a ieşit lider absolut pe toate targeturile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pro TV a reuşit cu emisiunea de dans să câştige la nivelul întregii ţări şi la oraşe, în timp ce Antena 1 a cucerit publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, arată Pagina de Media.
 
Astfel că, la nivel naţional, „Uite cine dansează“ a ţinut în faţa televizoarelor peste 1,4 de milioane de români, în timp ce „Chefi la cuţite“ a avut 1,2 milioane de telespectatori. Pe segmentul urban, peste 830.000 de persoane s-au uitat la Pro TV şi 760.000 au urmărit Antena 1.
 
Chefii au reuşit să câştige, însă, publicul comercial cu 465.000 de persoane, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, destul de aproape, cu 408.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Kanal D s-a clasat pe locul al treilea pe toate cele trei categorii cu serialul turcesc „Kosem“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările