Serialul „Kidding“, cu Jim Carrey în rol principal, anulat după al doilea sezon

Serialul „Kidding“, cu Jim Carrey în rol principal, anulat după al doilea sezon

Jim Carrey FOTO Showtime

Serialul „Glumeam!/ Kidding“, creat de Dave Holstein, cu Jim Carrey în rol principal, a fost anulat de Showtime după al doilea sezon, potrivit news.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personajul principal al serialui „Kidding“ este Jeff Pickles (Carrey), realizator al unor emisiuni pentru copii foarte populare, un om plin de bunătate, înţelepciune şi inspiraţie pentru cei care au crescut cu personajul său. Dar când începe să aibă mari probleme în familie, Jeff descoperă că nicio poveste nu-l va ajuta să treacă prin criza care avansează mai rapid decât poate  suporta.

„După două sezoane, «Kidding» şi-a încheiat parcursul la Showtime“, a anunţat reţeaua într-un comunicat citat de Variety. „Suntem foarte mândri că am difuzat acest serial inventiv, aclamat de critici şi plin de satisfacţii“.

Din distribuţie au făcut parte şi Judy Greer, Catherine Keener, Frank Langella, Cole Allen, Juliet Morris şi Justin Kirk.

Carrey a fost producător executiv alături de Dave Holstein, Michel Gondry, Michael Aguilar, Roberto Benabib, Raffi Adlan, Jason Bateman şi Jim Garavente.

Pentru acest serial, actorul Jim Carrey a lucrat din nou cu scenaristul Michel Gondry, premiat cu Oscar pentru „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004), în care el a deţinut rolul principal.

Serialul este disponibil pe platforma HBO GO.

FOTO HBO 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: