Se lansează Antena Stars, primul canal dedicat exclusiv vedetelor

Se lansează Antena Stars, primul canal dedicat exclusiv vedetelor

Răzvan Botezatu şi Rocsana Marcu vor fi gazdele „Star Matinalului“ de la Antena Stars FOTO Antena 1

În această lună se va lansa un nou canal pe piaţa media: Antena Stars (fostul Antena 2) – primul canal românesc de „celebrity news & hot infotainment“ - sub sloganul „Antena Stars vede tot!“

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ştiri mondene în timp real, imagini spectaculoase, dar şi multe vedete care vor popula platourile Antenei Stars de dimineaţă, până târziu în noapte“ este oferta noului canal pentru telespectatorii săi.
 
În fiecare zi, de la ora 9.00, va fi difuzată emisiunea „Star Matinal“, iar gazdele celor trei ore de divertisment şi ştiri mondene vor fi Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, de luni până vineri, şi Irina Cordoneanu şi Raru, în zilele de weekend. 
 
„Îmi era dor de televiziune şi desi am primit o mulţime de oferte, am ales-o pe cea care mi s-a părut cea mai serioasă şi durabilă. Şi trebuie să recunosc faptul că un astfel de proiect mă provoacă din toate punctele de vedere. Am văzut ce vor să facă oamenii cu această televiziune şi am rămas uimită. Nimic din ce este pe piaţă la momentul acesta nu arată atât de bine. Începând cu sigla, cu modul în care se realizează materialele şi terminând cu oamenii care fac parte din echipe. Abia aştept să începem. Vă spun sincer că abia aştept să-l chinuiesc pe Bote. Cum chinuieşte el vedetele, aşa vreau şi eu în fiecare dimineaţă. Nu vă aşteptaţi să vedeţi un matinal clasic. Pentru că ce vom face noi, va fi mult mai tare! Vă aştept în fiecare zi de luni până vineri de la ora 9.00 la ora 12.00 pe Antena Stars!“, a declarat Rocsana Marcu.
 
Principalele emisiuni ale Antenei Stars vor fi găzduite în continuare de figuri cunoscute publicului, printre care Adriana Bahmuţeanu, Mihai Morar şi Cristian Brancu. Show-ul Adrianei Bahmuţeanu se va numi „Necenzurat“ şi va fi difuzat zilnic de la ora 14.00, „Răi da’ buni“, show-ul prezentat de Mihai Morar, va începe la ora 19.00, iar „Agentul VIP“  la ora 21.30. 
 
„Fac presă mondenă de 22 de ani, dar Antena Stars este cea mai mare provocare a carierei mele! Echipa Agentul VIP este mai pregătită ca oricând să vă ofere cele mai tari informaţii şi comentarii. Pregătiţi-vă pentru bombe!“, a declarat şi Cristian Brancu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: