Scenă inedită în Las Fierbinţi. Celentano intră în campanie electorală: „La Antena 3 nu calc. Nu-mi place de Gâdea. Mă bag la Realitatea, la Denise Rufai“ VIDEO

Scenă inedită în Las Fierbinţi. Celentano intră în campanie electorală: „La Antena 3 nu calc. Nu-mi place de Gâdea. Mă bag la Realitatea, la Denise Rufai“ VIDEO

Actorul Adrian Văncică îl joacă pe Celentano FOTO Pro TV

Un moment inedit a avut loc în cel mai recent episod al serialului „Las Fierbinţi“, difuzat de Pro TV. Personajul Celentano, hotărât să candideze pentru fotoliul de primar, a evaluat posturile de televiziune din România unde ar accepta să meargă pentru a câştiga electorat, fără a se feri să pomenească nume precum Realitatea TV, Antena 3, Denise Rifai şi Mihai Gâdea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paginademedia.ro a remarcat o scenă memorabilă din episodul „Las Fierbinţi“ difuzat pe 15 octombrie, în care Celentano ar vrea să se facă primar al fierbinţenilor şi în acest scop a întocmit o listă cu apariţiile la „teveu“ pe care şi le doreşte în campania electorală. 
 
Celentano, interpretat de actorul Adrian Văncică, nu vrea totuşi promovare cu orice preţ, aşa că nu doreşte să apară chiar la orice post. Exclude din start B1 TV din cauza unui „chelios care ţipă la toată lumea“, dar nu e foarte clar dacă se referă la Radu Banciu sau la Silviu Mănăstire. Nici Antena 3 nu e o opţiune, iar argumentul este că nu-i place cum s-a vopsit Mihai Gâdea. 
 
Favoriţii lui Celentano sunt Dan Diaconescu şi Denise „Rufai“, dar nu ar refuza nici o discuţie cu Mircea Dinescu, însă cu o condiţie - să nu-l oblige să-i guste din mâncare.

Iar concluzia lui Celentano este zdrobitoare: „Ia dă-i dracu’ cu televiziunile lor, că nu mă mai duc nicăieri. Dacă vor, să mă caute“.
 
Redăm integral monologul lui Celentano: 
 
Am făcut o listă cu toate posturile de teveu la care vreau să merg: În primul rând, la Dan Diaconescu. Merg la Dan Diaconescu, dar vreau să merg de mai multe ori. De ce? Vreau să mă duc acolo şi cu nişte invenţii, vreau ca să le afle lumea, să vorbesc cu el. După ce merg la el şi facem vâlvă ca lumea, merg oriunde! Bă, da' mergem! Oriunde, oriunde! La B1 nu, nu, nu, mi-e frică! Mi-e frică de cheliosul ăla care ţipă la toată lumea.
 
Şi nici la Antena 3! Nu calc pe acolo! Ştiţi de ce? Nu-mi place de Gâdea. S-a vopsit şi nu-i şade frumos.
 
Nici la România TV nu merg. Nu merg! Nu-mi place!
 
La Realitatea, da, mă bag, mă bag. Numai la Denise Rufai. Băi, Vasile, băi! Tu ai văzut-o pe aia ce dă din meliţă?! Bă, ce-mi place de ea cum se „îmbuzoiază“ la oameni. Merg la ea, dar nu discutăm politică. Am eu alte treburi cu ea. Cine ştie, poate o să ieşim la o cafea, acuma dacă insistă...
 
Digi, în nici un caz, ce dracu, ăia e numai de sport. Mă duc să dau cu piciorul în minge?!
 
Pro TV, să nu aud. Antena 1, nu discut. Prima, Kanal D, la revedere.
 
La Dinescu vreau să merg. Bă, ăla mi se pare că e băiat deştept. Parcă el în tinereţe a făcut şi nişte fabule, nu mai ştiu. Acuma s-a făcut bucătar, foarte bine, să fie sănătos, dar, atenţie, să nu mă oblige să mănânc. Păi bă, băiatule, tu l-ai văzut p-ăla cum face? Se bagă în oameni - haideţi ca să vă gătesc ceva - şi după aia începe să-şi sugă degetele. Şi apoi zice ia-o şi mănâncă. Păi du-te dracu', bagăţi-o tu în gură. Dacă, totuşi, mă pune să mănânc şi n-avem încotro, mănânc! Dar îmi aduc aduc de-acasă pacheţelul meu. Merg să ascult muzicanţii. Muzicanţi are. Ăia sunt punctul meu slab.
 
Ia, auzi, ia dă-i dracu' cu toate televiziunile lor, că nu mai merg nicăieri, nu mai merg. Dacă vor, să mă caute. Dacă sunt aşa, să mă insiste, pe telefoane, pe astea. Da' atenţie, nu că să mă sune dimineaţa să vin seara. Nu există! Să-mi dea cu o săptămână-două înainte un bip, să mă gâdile, să mă facă... şi poate, dacă mi se face milă, trec un minut-două pe la ei să stăm de vorbă şi dă-i dracu', nu mai vorbim cu nimeni. Numai! Dan Diaconescu şi atât!
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările