„Românii au talent“, episodul doi: o concurentă s-a jucat cu focul şi a renunţat la sutien

„Românii au talent“, episodul doi: o concurentă s-a jucat cu focul şi a renunţat la sutien

Daniela Dumitru a încins atmosfera şi la propriu, şi la figurat în cadrul show-ului „Românii au talent“ FOTO Pro TV

După un debut controversat, dar foarte, foarte gustat de public, show-ul „Românii au talent“ a revenit la Pro TV cu a doua ediţie din cel de-al cincilea sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În ciuda micilor divergenţe cu Andra, Mihaela a gustat din plin spectacolul, uneori la propriu, ceea ce e cel mai important este că talentul nu a lipsit“, a asigura Pavel Bartoş telespectatorii chiar în primele minute. Cea de-a doua ediţie a debutat la Craiova, unde rapperul Gheorghe Ionuţ Alin (21 de ani), cu numele de scenă Metro, i-a impresionat pe cei patru membri ai juriului cu o piesă despre Universitatea Craiova, pe care a descris-o ca fiind „o icoană“ pentru el

„Ne-ai adus aminte de un lucru pe care l-am uitat şi anume că acest loc este binecuvântat“, i-a spus Andi concurentului, care a primit patru răspunsuri afirmative. 

Gheorghe Ionuţ Alin FOTO Pro TV

Ion Iordăchescu (40 de ani), muncitor în construcţii, a mers pe sârmă şi l-a imitat „puţin aşa“ pe Charlie Chaplin, în timp ce Teodor Gigi Nedianu (47 de ani), din acelaşi domeniu, a recitit psalmi şi a făcut câteva mişcări neînţelese. Niciunul nu a reuşit să-i impresioneze pe membrii juriului. „Această combinaţie nu i-a plăcut nici Celui de Sus“, i-a spus Bebe Cotimanis celui de-al doilea.

Nicoleta Iancu, în vârstă de opt ani, a dezvăluit că a moştenit talentul de la mama ei şi a recunoscut că unul dintre motivele pentru care a venit la „Românii au talent“ a fost să o întâlnească pe Andra, dar şi să încânte cu glasul ei. Micuţa a interpretat o melodie folclorică care a ridicat sala în picioare şi a readus oficial „pielea de găină“, după cum a ţinut să anunţe Andra. „Eşti unul dintre posibilii noştri candidaţi pentru semifinală sau chair finala pentru că nu ţi-am găsit niciun defect, eşti colosală“, a precizat şi Mihaela Rădulescu.

Nicoleta Iancu FOTO Pro TV

Ramon Barosanu’ (16 ani), pe numele real Alin Lambu, a cântat la chitară melodia „Nu vreau poveste de amor“ a lui Adi Cristescu şi a fost surprins de decizia juriului de a nu-l trimite în următoarea etapă. „Eu sunt mulţumit de cum am prestat pe scenă, eu sunt un talent şi o să vă pară rău că nu merg mai departe“, le-a transmis concurentul celor patru membri ai juriului. 

Prin gesturile bizare, coafurile inedite şi stilul muzical abordat, thrash metal, membrii trupei I wanna see the moon a reuşit să-i impresioneze pe Mihaela Rădulescu şi pe Bebe Cotimanis şi să-i şocheze pe Andra şi Andi Moisescu. Gazdele emisiunii, Pavel Bartoş şi Smiley, s-au distrat pe cinste în culise, unde au dansat nebuneşte. 

Tupa I wanna see the moon FOTO Pro TV

„V-aţi ales un drum de neînţeles pentru toată lumea. Eu cred în pionieri şi în oamenii care vor să spună ceva în alt fel“, i-a încurajat Mihaela Rădulescu, oferindu-le, asemenea lui Bebe Cotimansi, şansa de a merge mai departe.

Andra a declarat că a fost „prea mult“ pentru gustul ei, iar Andi şi-a făcut cruce, însă publicul a avut ultimul cuvânt de spus, iar cei patru băieţi au mers mai departe.

Duo Gregori, un cuplu de acrobaţi, au oferit un moment de-a dreptul uimitor, completat de un sărut, care a impresionat-o mai ales pe Mihaela Rădulescu. „Povestea asta de amor trăită în zbor şi nişte figuri minunate, aţi fost minunaţi“, le-a declarat vedeta. În timp ce Andra a catalogat momentul celor doi drept unul demn de show-ul „Românii au talent“. 

Duo Gregori FOTO Pro TV

Oleg Fistican (41 de ani) a vrut să prezinte „un fragment de luptă greacă“, însă a reuşit doar să fluture sabia şi să se prăbuşească subit la podea. Totuşi nu a contat prea mult ce a făcut, ci cum a arătat, după cum a recunoscut şi Mihaela Rădulescu. „Nemişcat sunteţi fabulos, vizual sunteţi un spectacol, nu am văzut ce aţi făcut, dar oricum nu conta“, i-a spus aceasta concurentului, care a primit maximul de răspunsuri negative. 

Balet Stars, un grup format din două fete şi doi băieţi, a prezentat un număr de dans şi i-au cucerit pe toţi cei patru membri ai juriului. „Sunteţi artişti compleţi“, le-a spus Mihaela Rădulescu, în timp ce Bebe Cotimanis a glumit: „Dacă nu eşti surd şi orb, oricum rămâi orb.“

Balet Stars FOTO Pro TV

Tot patru de „DA“ a obţinut Marian Sas (23 de ani), student la teatru, care a pus în scenă un număr de acrobaţii impresionante. „Două atribute fără de care nu se poate – un gram de nebunie şi un dar, iar el le are pe ambele“, şi-a explicat Andi Moisescu alegerea.

Marian Sas FOTO Pro TV

Dan Leicu (30 de ani), pizzer acrobat, s-a jucat cu aluatul şi a trimis câteva blaturi în public motiv pentru care a mers mai departe. Cei mai fericiţi au fost însă Bartoş şi Smiley care au declanşat un adevărat război cu aluat în culise, implicându-i chiar şi pe cameramani.

Dan Leicu FOTO Pro TV

Viorel Oprănescu (29 de ani), care a candidat pentru un loc în Parlament, însă şi-a spulberat şansele în momentul în care au ieşit la iveală câteva poze semi-nud, vrea să-şi clădească o carieră în industria hip-hop, însă juriul „Românii au talent“ nu i-a surâs. „Nu mi se pare ruşine că sunt un tip simpatic, am pierdut alegerile pentru că mulţi m-au numit candidatul porno sau deputatul în chiloţi“, a spus concurentul din Olt, care a primit patru răspunsuri negative.

Carmen Iordache (42 de ani), profesoară de muzică la liceul de artă Dinu Lipatti din Piteşti, a cântat o melodie clasică, deşi purta costum popular.

Carmen Iordache FOTO Pro TV

Andra nu şi-a putut stăpâni lacrimile, Andi i-a mărturisit concurentei că i-a dat fiori de la primul până la ultimul moment, iar Mihaela Rădulescu a declarat: „Sunteţi prima voce de operă care cântă în costum populară, cu o tehnică vocală desăvârşită şi cu o sensibilitate care înseamnă talent autentic. Vă mulţumesc pentru acest talent.“ 

Constantin Traian (35 de ani) a fost abandonat la doi ani şi în prezent este profesor de muzică, iar juriul l-a cucerit cu o piesă interpretată la pian.

„Povestea ta este foarte tristă şi foarte motivantă, eşti un exemplu, eşti în felul tău un erou, un model pentru foarte mulţi copii care, poate îndrumaţi de cea mai în regulă familie, nu şi-au găsit drumul. Cânţi dumnezeieşte la pian“, l-a lăudat Mihaela Rădulescu, anunţându-l că merge mai departe cu patru de „DA“.

Constantin Traian FOTO Pro TV

Răzvan Ioviţe i-a uimit pe toţi cu un truc de cărţi, pe care nu l-ar fi putut duce la capăt fără ajutorul Mihaelei Rădulescu, care şi-a ascuns cartea trasă în sân, atrăgând replica lui Andi: „Nu e rău să fii nici carte de joc.“ Deşi iniţial cei patru membri s-au îndoit de abilităţile lui Răzvan, în cele din urmă au fost plăcut surprinşi şi i-au dat o şansă. 

Răzvan Ioviţe FOTO Pro TV

Viorel Scîntei, instructor de dresaj canin, a venit însoţit de prietenul lui cel mai bun, un ciobănesc olandez, care în urma cancerului osos şi-a pierdut un picior. Împreună au câştigat şase ani la rând campionatul pentur câini poliţişti, iar juriul a fost cucerit pe loc de patruped, mai ales că la finalul actului le-a oferit trandaifiri doamnelor.

„Sunt extrem de impresionată de această poveste, de legătura dintre voi“, i-a spus Andra, Mihaela Rădulescu declarând că rareori există între oameni comunicare atât de profundă. 

Viorel Scînteie FOTO Pro TV

Ruben Hant, în vârstă de opt ani, a cântat la chitară, însă convins de Bebe Cotimanis, micuţul a acceptat să interpreteze cu vocea melodia „Lumea e a mea“, de la Voltaj, acesta fiind adevăratul moment care i-a convins pe toţi să-i spună „DA“.

„Nu mi se pare deloc importantă performanţa vocală, nici cum ţii chitara şi nici cum cânţi la chitară, ci că ai reuşit să ne impresionezi“, l-a asigurat Andi Moisescu.

Ruben Hant FOTO Pro TV

Trio Simionca şi fiicele au executat un dans popular, care a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să plângă, amintindu-i că nu a avut niciodată şansa să danseze cu tatăl ei. „Emoţia mea a fost foarte puternică, pentru că mi-am dat seama că eu nu am apucat să dansez cu tata, pe care l-am pierdut de curând“, a spus Mihaela cu ochii în lacrimi. „Mulţumim că aţi arătat cât e de frumos să respectăm tradiţiile“, a declarat la rândul ei Andra.

Trio Simionca FOTO Pro TV

Botezatu Viorel (32 de ani), fost fotomodel, căruia nu îi e ruşine să recunoască că s-a lăsat de meserie, actual vânzător de ziare, şi-a făcut apariţia într-un costum roşu, pălărie roşie, lanţ mare, şi, bineînţeles, ochelari de soare. Talentul? Ei bine, Viorel poate imita orice: calul, vaca, pisica. Însă sunetele bizare nu au fost pe placul juriului, deşi concurentul a insistat că are multe talente, dar greu de ascultat, şi „nu a venit cu toate la el, deşi le poartă tot timpul cu el.“

Grecu Miruna Ioana, 16 ani, a cântă „Rise Like A Phoenix“, melodia cu care travestitul Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovisionâ, şi a obţinut patru răspunsuri afirmative. „Ai cântat foarte frumos“, a felicitat-o Andra, în timp ce Andi Moisescu a plusat: „Singura problemă pe care o poate avea cineva este că nu ştie ce să facă mai întâi să o asculte sau să o privească.“

Grecu Miruna FOTO Pro TV

Ansamblul Imperia, format din 11 membri, băieţi şi fete, a spus o poveste prin dans, care le-a adus patru de „DA“. „Dacă e o coregrafie perfectă, cu o expresivitate impresionantă şi mişcări atât de bine gândite, mie îmi dau lacrimile“, a declarat Mihaela.

Ansamblul Imperia FOTO Pro TV

Arvat Nistor, cascador, s-a prezentat cu un număr în care i-au fost „înfipte“ câteva cuţite în piept, fără niciun rezultat. „Eu sunt mai puţin sensibilă pentru că viaţa m-a făcut să-mi placă şi lucrurile mai periculoase“, i-a spus Mihaela, oferindu-i un „DA“, la fel ca Andi Moisescu. Andra şi Cotimanis, în schimb, nu au fost deloc impresionaţi, însă publicul a decis în favoarea concurentului.

Arvat Nistor FOTO Pro TV

Şi cum se pare că a devenit o tradiţie ca fiecare ediţie să aibă şi un moment „fierbinte“, Daniela Dumitru, o dansatoare de 25 de ani, a „încins“ atmosfera. La propriu. Aceasta s-a jucat cu focul. Dezbrăcată. Pentru că tânăra a renunţat la sutien, spre satisfacţia lui Bebe Cotimanis, care a exclamat: „Spectaculos, plin de colare, încins, tot ce avem nevoie la Românii au talent.“

„Doar dacă pentru preselecţii a mers până unde a mers, vă daţi seama până unde merge dacă ajunge în finală?“, a subliniat Andi Moisescu. Singura care nu s-a lăsat vrăjită a fost Andra, însă cu trei de „DA“, Daniela a mers mai departe. 

Daniela Dumitru FOTO Pro TV

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au talent“ a început în forţă săptămâna trecută, postul fiind lider de audienţă, cu 4,5 milioane de telespectatori la nivel naţional. Unul dintre noii membri ai juriului, Mihaela Rădulescu, a creat un scandal uriaş de la prima ediţie: i-a spus unei gimnaste adolescente că trebuie să slăbească, a sărutat un concurent şi s-a tăvălit prin făină după numărul unei dansatoare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: