Răzvan şi Dani renunţă la „X Factor“. Anunţul făcut de cei doi prezentatori

Răzvan şi Dani renunţă la „X Factor“. Anunţul făcut de cei doi prezentatori

Răzvan şi Dani renunţă la „X Factor“, după şapte sezoane FOTO Antena 1

Dupã şapte sezoane, Rãzvan şi Dani se despart de proiectul „X Factor”, de la Antena 1, potrivit reprezentanţilor postului. Show-ul va reveni cu cel de-al optulea sezon, în această toamnă, cu un nou prezentator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii postului Antena 1, Răzvan şi Dani nu vor mai prezenta show-ul „X Factor“, după şapte ani de colaborare. 
 
„Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm «X Factor». Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1. 
 
„X Factor” va reveni la Antena 1 în aceastã toamnã cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urma mai multor probe organizate de echipa de producţie.
 
„Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari“, anunţă reprezentanţii Antenei 1. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările