Preotul Florin Danu a adus la Chefi la cuţite o reţetă specială de pe Muntele Athos: ghiveci călugăresc

Preotul Florin Danu a adus la Chefi la cuţite o reţetă specială de pe Muntele Athos: ghiveci călugăresc

În ediţia 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuţite”, cei trei juraţi l-au cunoscut preotul Florin Danu, din Bucureşti, care şi-a luat inima în dinţi şi a decis să prepare cu o reţetă specială

Florin Danu, un preot în vârstă de 37 de ani din Bucureşti, a ales să gătească un ghivechi călugăresc din Sfântul Munte Athos, cu fructe de mare. 

Mă încântă foarte tare să fac reţete noi. Am fost cu prietenul meu, chef Cătălin Petrescu, la Sfântul Munte Athos, acolo unde am schimbat reţete cu părinţi şi, pe lângă asta, el vine foarte des la noi la centru, avem un centru de zi cu masă la prânz şi vine şi ne ajută, pe lângă mâncărurile tradiţionale a făcut copiilor chiar şi sushi.

Continuarea pe Click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările