O nouă televiziune de ştiri se lansează în România. De când începe să emită

O nouă televiziune de ştiri se lansează în România. De când începe să emită

TV

Televiziunea de ştiri Euronews va fi lansată în România începând de săptămâna viitoare. Euronews a făcut anunţul oficial, din data de 25 mai va transmite şi în limba română.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 25 mai Euronews va începe transmisia în limba română având în echipă nume cunoscute din jurnalismul autohton, precum Adelin Petrişor, Vitalie Cojocari, Claudiu Popa, Daniel Coman şi Cristi Citre. 

La nivel de management, Andra Miron (redactor-şef), cameramanul Sorin Mişcoci (director de producţie), Bebe Nicola (producător executiv) şi Cristian Coman (şef NewsDesk) se vor alătura televiziunii Euronews, relatează Paginademedia.ro. 
 
Pe data de 6 ianuarie 2021 Euronews a anunţat, în plină pandemie, semnarea unui parteneriat cu Universitatea Politehnică din Bucureşti pentru lansarea Euronews România. Pe data de 9 noiembrie televiziunea a primit licenţa de la CNA.
 
Euronews este un canal de ştiri independent destinat publicului vorbitor de limba română. Euronews România va fi o televiziune naţională ce va difuza ştiri şi producţii regionale, locale, naţionale sau internaţionale având la bază principiile jurnalismului independent promovat de Euronews World.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările