Nico Creciunesc vine în echipa Kiss FM

Nico Creciunesc
vine în echipa Kiss FM

Nico Creciunesc vine în echipa Kiss FM, cel mai ascultat post de radio din România. Cu o carieră de 15 ani în radio, Nico Creciunesc este pregătită să îşi salute din nou ascultătorii, de data aceasta de la pupitrul Kiss FM, de luni până vineri, cu un playlist fresh, plin de hituri.

„Sper că o să îmi fac o gaşcă beton de ascultători care se vor regăsi în toate poveştile mele personale pe care, fără niciun dubiu, o să le zic pe radio. Tot timpul şi oricând. Aduc vibe bun şi restul facem împreună: show să fie!”, promite Nico Creciunesc.

Pasiunea pentru radio a început de la vârsta de 7 ani, când a primit cadou un walkman cu radio. Joaca s-a transformat în pasiune, iar la 19 ani, Nico a reuşit să obţină o slujbă la un post de radio local.

„Până să încep să lucrez la radio am tot improvizat. Înregistram, mă ascultam, ştergeam şi tot aşa, până consideram eu că sună bine. Radioul mi s-a părut mereu un mediu intim, personal şi foarte hot de a interacţiona cu oamenii care nu te văd, dar îşi pot face scenarii endless despre tine. Iar acum, faptul că lucrez la Kiss FM e împlinirea visului pe care l-am ţinut în stand by timp de 14 ani. Am întârziat un pic, dar aşa-s fetele, n-ajung când le spune societatea, ajung când sunt pregătite, mature, şi desigur, când vor ele”, spune Nico Creciunesc.

Din 2 august, Nico Creciunesc vine la Kiss FM, cel mai ascultat post de radio din România, cu o audienţă medie zilnică de 2.861.000 de ascultători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările