De 18 luni, de când urmăresc Antena 3, „propaganda“ a fost prezentată ca fiind formată din protestarii #rezist, adversarii sau contestatarii Antenei 3 şi partidele sau mişcările civice care se opun guvernării PSD-ALDE.  Emisiunea a început cu un interviu al unui ţăcănit folosit de Antena 3 pentru a demonstra că protestele sunt organizate şi conduse de nebuni violenţi care vor război civil. Abia pe la 10.35, momentul în care audienţa a scăzut dramatic, a devenit clar că pedofilul în cauză este Erik Brøyn, un psihiatru norvegian. Legăturile cu „propaganda“ au fost siderante.
 
Titlul de mai sus este la fel de corect. Sunt mii de cazuri de pedofilie ale preoţilor sau pastorilor evanghelici care au trecut prin acelaşi tip de şcoală ca domnul Gâdea. Mult peste 90% din toate crimele săvârşite cu bestialitate au fost făcute de bărbaţi asemenea domnului Gâdea.
 
Audienţa din studio a tăcut mâlc şi a legitimat o manipulare obscenă care depăşeşte gradul de abjecţie cu care eram deja obişnuit. Emisiunea precedentă Sintezei Zilei a prezentat publicaţia New Europe drept un ziar independent si profesionist. Ziarul este condus de un partener de afaceri al domnului Voiculescu, care s-a îmbogăţit vânzând, la fel ca el, mult rahat mediatic.
 
Ştiu că CNA e mort. Dar putrefacţia răspândită la oră de audienţă maximă de domnul Gâdea este din păcate din ce în ce mai asemănătoare cu ceea ce făcea Goebbels. E imposibil ca invitaţii din emisiunile dânsului să nu priceapă asta. Cârdăşia de felul ăsta este, din păcate, şi ea abjectă.