„iUmor“ are o dată de lansare: cum au decurs preselecţiile - hohote de râs, încrâncenare şi nervi la masa juriului

„iUmor“ are o dată de lansare: cum au decurs preselecţiile - hohote de râs, încrâncenare şi nervi la masa juriului

Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo se vor transforma în concurenţi în show-ul „iUmor“ FOTO Diana Oroş/Antena 1

Antena 1 a anunţat data premierei „iUmor“, noua emisiune de divertisment din al cărei juriu fac parte Delia, Chello şi Mihai Bendeac, precum şi noutăţile formatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

iUmor: Amuzanţii luptă pentru 20.000 de euro

Show-ul „iUmor“, ce are ca scop descoperirea celui mai amuzant român, va debuta pe 3 aprilie la Antena 1. De la momente de teatru la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii le-au adus în faţa juriului.
   
Marele premiu pus în joc este de 20.000 de euro, sumă ce i-a tentat pe mulţi, astfel că cei trei membri ai juriului, cântăreţii Delia şi Cheloo şi actorul Mihai Bendeac, au avut parte de zile lungi de filmări. 
 

iUmor: Reacţiile de la masa juriului

Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei, toate laolaltă au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului până la ameninţări, toate şi-au găsit loc la masa juriului în perioada preselecţiilor. 
 
iumor
Delia, surprinsă într-un moment de uimire FOTO Diana Soroş/Antena 1 
 

iUmor: Cum se alege cel mai amuzant român

Formatul propus de Antena 1 vine şi cu noutăţi. Astfel, în marea finală a show-ului „iUmor“, membrii juriului se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre artişti, alături de care să îşi construiască momentul. 
 
De asemenea, sistemul de vot al emisiunii „iUmor“ este diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare, fiecare membru al juriului având posibilitatea să îşi exprime opţiunea într-un mod inedit. Votul se va face concomitent, pe principiul: „Ai umor şi m-ai convins“ sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă“. 
 
Mai exact, Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up“ pentru „DA“ şi „Thumbs Down“ pentru „NU“, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, concurentul trece în etapa următoare. Bineînţeles că şi telespectatorii vor avea un rol decisiv, publicul având posibilitatea să voteze în marea finală.
 
Primele declaraţii ale celor trei membri ai juriului le puteţi citi aici.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările