Eliminare surpriză la Chefi la cuţite. Toţi au izbucnit în lacrimi. „Mi s-a rupt sufletul” VIDEO

Eliminare surpriză la Chefi la cuţite. Toţi au izbucnit în lacrimi. „Mi s-a rupt sufletul” VIDEO

FOTO Antena 1

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediţia 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite”, de la Antena 1. Concurentul lui Sorin Bontea nu şi-a putut stăpâni lacrimile de tristeţe, iar reacţia lui i-a emoţionat pe toţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puţine puncte şi a fost eliminat, în ediţia 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuţite”.

Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neaşteptat, emoţionant, pe care nimeni nu şi l-ar fi putut imagina. Deşi a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toţi că are o inimă de aur.

„Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, ţin la el. O să lipsească echipei şi mie”, a mărturisit Sorin Bontea. 

 

Cu lacrimi în ochi, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta şi că regret faptul că pleacă. 

Ionuţ Belei a întrebat dacă nu cumva Sorin Bontea poate face vreo magie sau poate folosi vreo amuletă ca să-l salveze pe Zannidache, dar de data aceasta, verdictul nu se poate schimba.

Un moment cu adevărat emoţionant a fost atunci când tânărul din echipa lui Sorin Bontea nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile şi a plâns în braţele lui Florin Dumitrescu. Momentul poate fi vizionat aici. 

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat de la „Chefi la cuţite”FOTO Antena 1

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările