Care sunt semifinaliştii de la „Vocea României“. Două surori luptă pentru marele trofeu

Care sunt
semifinaliştii de la „Vocea României“. Două surori luptă pentru marele trofeu

Surorile Maria şi Ligia Hojda merg în semifinala concursului de la Pro TV FOTO Arhiva Personala/Facebook

„Vocea României“ şi-a ales vineri seara semifinaliştii, după o ediţie cu momente emoţionante, stiluri diverse şi concurenţi bine pregătiţi. Opt artişti, printre care două surori, luptă săptămâna viitoare pentru un loc în marea finală a talent-show-ului de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tiberiu Albu şi Ligia Hojda (din echipa lui Tudor Chirilă), Maria Hojda (sora Ligiei) şi Ilinca Băcilă (din echipa Loredanei), Anda Dimitriu şi Briggita Balogh (din echipa lui Marius Moga), Gelu Graur şi Aliona Munteanu (din echipa lui Smiley) sunt cei opt semifinalişti ai competiţiei „Vocea României“.

După primele ediţii live, în cursa pentru titlul de „Vocea României“ au mai rămas 16 concurenţi. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă şi-au petrecut săptămâna în sala de repetiţii, alături de echipele lor, pregătind împreună momente impresionante.

˶Eu aş vrea să facem cumva să votăm cântecele, nu dramele, a spus Tudor Chirilă“, la începutul emisiunii, înainte ca cei 16 concurenţi să intre pe scenă. ˶Povestea contează întotdeauna, dar suntem la «Vocea României», nu la povestea României“, a completat Loredana.
.
Seara a fost deschisă de Vladimir Pocorschi, din echipa lui Smiley. Acesta a interpretat un hit Nirvana, ˶Smells Like Teen Spirit“.

Prestaţia lui muzicală a impresionat juriul – mai puţin pe Tudor Chirilă – iar apariţia lui la bustul gol a stârnit, de asemenea, reacţii. ˶Iată pe cineva mai dezbrăcat decât mine, a glumit Loredana.

A urmat Ivana Farc, din echipa lui Tudor Chirilă, cu piesa „Over the Rainbow“. „Mi-a plăcut momentul, dar pe alocuri ai fost nesigură“, a comentat Moga.

Antrenorul Ivanei a remarcat o schimbare a ritmului faţă de repetiţii, lucru care l-a deranjat şi pe care nu s-a sfiit să-l spună în direct, deşi Pavel Bartoş cerea o pauză de publicitate.


 

Ivana Farc FOTO Pro TV

Andrei Cheteleş  şi antrenoarea sa, Loredana, au mizat pe o piesă a lui Ray Charles, „Hallelujah, I Just Love Her So“. Vocea sa, o combinaţie între Elvis şi Tom Jones, e „unică la «Vocea României»“, a apreciat Smiley.

Andrei Cheteleş FOTO Pro TV

Alexandru Bunghez, din echipa lui Marius Moga, a interpretat piesa „The Show Must Go On“, a trupei Queen. Toţi antrenorii au căzut de acord că Alex are „o voce extraordinară“.

Alexandru Bunghez FOTO Pro TV

Maria Şimandi (Smiley) a ales o piesă clasică: „Feeling Good“, a Ninei Simone.

Maria Şimandi FOTO Pro TV

Andreea Avarvari, concurentă antrenată de Tudor Chirilă, a mizat pe melodia „Perfect“ (Pink). Lăudată pentru voce, aceasta a fost criticată pentru atitudine. Trebuie să zâmbeşti mai mult, a fost părerea antrenorilor. 

Andreea Avarvari FOTO Pro TV

Larisa Mihăeş (echipa Loredanei), cu piesa „Let Her Go“, a trezit dispute între antrenori şi replici cu aluzii sexuale. „Am terminat toţi, Loredana. Acum vorbeşte tu“, i-a spus Moga.

Claudiu Rusu, antrenat de Marius Moga, a avut o viziune proprie (şi foarte alertă) a celebrei piese de sezon „White Christmas“. A riscat, dar a câştigat aprecierea membrilor juriului.

Claudiu Rusu FOTO Pro TV

Aliona Munteanu, basarabeanca din echipa lui Smiley, a cântat piesa „Titanium“ (David Guetta). Experienţa de scenă a acesteia (a reprezentat Moldova la Eurovision), i-a adus laude. Însă Marius Moga a avut cîteva sugestii care l-au agasat tare pe Smiley. „Ai fost senzaţională, eu îţi mulţumesc pentru acest moment“, i-a spus antrenorul ei.

Aliona Munteanu FOTO Pro TV

Tiberiu Albu, un alt concurent axat pe rock şi antrenat de Tudor Chirilă. Dacă în etapa trecută a mizat pe o piesă Led Zeppelin, în această gală live a interpretat melodia „Dream On“, a trupei Aerosmith. A fost unul dintre puţinii concurenţi care au ridicat sala în picioare şi a fost aplaudat la scenă deschisă.

Tiberiu Albu (dreapta) FOTO Pro TV

Maria Hojda, cu melodia „She Wolf“, a făcut-o pe antrenoarea sa, Loredana, să plângă de emoţie. „Maria, în seara asta m-ai rupt în bucăţi. Senzaţional e puţin spus“, a comentat antrenoarea. Toţi membrii juriului au lăudat-o, deşi Tudor Chirilă nu s-a abţinut să nu-i livreze Loredanei o mică ironie.

Maria Hojda FOTO Pro TV

Brigitta Balogh, din echipa lui Moga, a avut atitudine cu piesa „Free Your Mind“ (En Vogue) şi a creat un moment apreciat de toată lumea. 

Brigitta Balogh FOTO Pro TV

Gelu Graur, un alt rocker antrenat de Smiley, a intrat în concurs cu hitul Guns N' Roses „Sweet Child O' Mine“. Ligia Hojda (Tudor Chirilă), sora Mariei Hojda, dar, totodată rivala acesteia, a cântat „My Immortal“ (Evanescence). A impresionat profund şi publicul, şi juriul, iar toţi antrenorii au fost emoţionaţi.

Ligia Hojda FOTO Pro TV

Ilinca Băcilă a avut unul dintre cele mai bune momente ale serii şi a fost aplaudată în picioare de antrenoarea sa, Loredana. „Uitându-mă în seara asta la «Vocea României» pot spune că «Românii au talent»“, a spus Chirilă. 

Ilinca Băcilă FOTO Pro TV

Anda Dimitriu a arătat, aşa cum a spus antrenorul ei, Marius Moga, „feeling, nu gălăgie“ şi a încheiat gala cu piesa lui Cher, „Believe“. „Eşti o nouă Cher“, a complimentat-o Loredana.

Anda Dimitriu FOTO Pro TV

Din fiecare echipă au mers mai departe doi concurenţi: unul votat de public, unul ales de antrenor.

Din echipa lui Tudor Chirilă au mers mai departe Tiberiu Albu (votat de public) şi Ligia Hojda, aleasă de antrenor.

Din echipa Loredanei au ajuns în semifinală Maria Hojda (favorita publicului) şi Ilinca Băcilă, preferata antrenoarei.

Din echipa lui Marius Moga continuă competiţia Anda Dimitriu (votată de telespectatori) şi Briggita Balogh, aleasă de antrenorul ei.

Din echipa lui Smiley au trecut în etapa următoare Gelu Graur (ales de public) şi Aliona Munteanu, preferata lui Smiley.


 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările