Demisie surpriză de la Euronews România, cu câteva zile înainte de lansare. Ce vedetă a părăsit noul post TV de ştiri

Demisie surpriză de la Euronews România, cu câteva zile înainte de lansare. Ce vedetă a părăsit noul post TV de ştiri

Adelin Petrişor a plecat de la Euronews cu câteva zile înainte de lansarea televiziunii, jurnalistul precizând că motivele „nu sunt dramatice”. Postul rămâne astfel fără unul dintre cele mai sonore nume pe care le luase în echipa noului proiect, potrivit Paginademedia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potriviti sursei citate, Adelin Petrişor a anunţat că vineri, 20 mai, este ultima zi la Euronews. Postul de televiziune urmează să îşi înceapă emisia pe 25 mai.

Adelin Petrişor şi-a anunţat plecarea de la Euronews pe blogul personal, precizând că motivele „nu sunt dramatice”. Jurnalistul a subliniat că nu regretă cele trei luni petrecute în redacţia postului. 

Astăzi este ultima zi în care sunt jurnalist al Euronews România. Mi-am dat demisia. Motivele nu-s dramatice, dar mă privesc doar pe mine şi pe cei din conducerea staţiei. Cum sunt tot felul de 'prieteni' care abia aşteaptă să inventeze spun totuşi că nu a fost vorba de presiuni, ingerinţe etc. Oricum, cu siguranţă în acest moment cred că e mai bine aşa. Nu regret cele 3 luni petrecute în redacţia Euronews. Am învăţat multe lucruri noi, am stat pentru prima dată în scaunul prezentatorului de ştiri şi am cunoscut oameni interesanţi.

Mai mult, am avut şansa să fac mai multe materiale care au fost difuzate de canalul mamă Euronews Internaţional. Cum lansarea postului este peste doar câteva zile, le doresc mult succes foştilor colegi de la Euronews România. Eu sper să găsesc rapid soluţia să merg mai departe. Cum ziceau vecinii bulgari? Keep walking!”, a scris Petrişor pe blogul său.

Jurnalistul Adelin Petrişor a intrat în proiectul Euronews după zece ani la TVR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările