Cum arată grila de toamnă a Pro TV: Când va fi difuzat noul show „Masked Singer România“ şi când începe noul sezon „Las Fierbinţi“ FOTO

Cum arată grila de toamnă a Pro TV: Când va fi difuzat noul show „Masked Singer România“ şi când începe noul sezon „Las Fierbinţi“ FOTO

Jorge este prezentatorul show-ului „Masked Singer România“ FOTO PRO TV

Pro TV a prezentat oficial grila de toamnă, joi, printr-un eveniment online. Vor reveni show-urile consacrate, precum „Ferma“ şi „Las Fierbinţi“, dar vor fi difuzate şi producţii noi, precum show-ul de muzică „Masked Singer România“, ce va înlocui „Vocea României“, marea absentă din grila postului din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tradiţiile se construiesc de-a lungul anilor, dar anul acesta nu e nimic tradiţional. În primul rând, postul nostru de televiziune sărbătoreşte 25 de ani, o etapă importantă pentru orice business, iar de data aceasta suntem nevoiţi să ne întâlnim online, din motive evidente. În ciuda provocărilor, am reuşit să demonstrăm încă o dată că PRO TV, chiar şi în condiţii extreme, poate produce şi livra divertisment de calitate şi ştiri obiective. Toate acestea au fost posibile datorită echipelor noastre dedicate, de care sunt extrem de mândru. Am avut o vară puternică şi urmează o grilă de toamnă pe măsură. Propunem telespectatorilor noştri o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, şi formate noi, despre care credem că vor deveni un real succes“, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Grila de toamnă a Pro TV debutează din 7 septembrie, odată cu noul sezon al celui mai vizionat serial de comedie românesc, „Las Fierbinţi“. 

Iată cum arată grila PRO TV din această toamnă:

Luni, 7 septembrie, Las Fierbinţi revine cu un nou sezon. În fiecare marţi şi joi, serialul va continua să ne poarte în lumea fantastică în care se împletesc umorul, autoironia şi situaţiile absurde. Noi răsturnări de situaţie îi aşteaptă pe fierbinţeni, iar Robi, poliţistul satului, va fi nevoit să deschidă o nouă anchetă şi să afle dacă în Fierbinţi există măcar un localnic care „acordă subiectul cu predicatul“. Cum va decurge „ancheta“, telespectatorii vor vedea în noul sezon „Las Fierbinţi“.

Reality show-ul Ferma. Orăşeni vs. Săteni se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie. În fiecare marţi, miercuri şi joi, vom putea urmări evoluţia celor 16 concurenţi. Două mentalităţi sunt aduse faţă-n faţă: orăşeni vs. săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat în fiecare secundă pe care aceştia o petrec în fermă. Dacă va fi nevoie de gândirea rapidă şi strategică a orăşenilor sau mai degrabă de francheţea, rezistenţa şi forţa de muncă a sătenilor, aflăm în reality show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu.

Dragoş Bucur şi arhitecţii Visuri la cheie vor continua să schimbe vieţile celor care au nevoie de ajutor, începând de miercuri, 9 septembrie. Cei şase vor transforma visurile în realitate şi vor aduce speranţă în vieţile celor aflaţi în impas. Lacrimile de durere devin lacrimi de bucurie, iar speranţa nu mai este o noţiune abstractă în vieţile oamenilor, ci devine tangibilă în momentul în care echipa Visuri la cheie spune „Mută autocarul!“.

Cine se ascunde în spatele măştii?“ este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Masked Singer România începe vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30. 

Vom vedea personaje fantastice, secrete şi detectivi care vor juca împreună cu telespectatorii un joc al indiciilor. Ascultă vocile, observă mişcările, urmăreşte toate indiciile şi poţi descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Sau poate nu.

VLAD revine la PRO TV luni, 14 septembrie. Faţa întunecată a răzbunării este neaşteptată, iar linia dintre bine şi rău devine tot mai subţire. Situaţiile complexe, iubirile surprinzătoare şi tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-şi dezvălui secretul. 

Un nou personaj, interpretat de actorul Marius Manole, va încerca să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Dacă va reuşi, vedem în această toamnă.

„Ce spun românii“ îşi schimbă formatul

Pe lângă grila de toamnă, PRO TV a anunţat şi ce emisiuni va difuza în 2021. Potrivit anunţului postului TV, Cabral va rămâne prezentator şi în noul sezon al show-ului „Ce spun românii“. Formatul însă va suferi modificări: nu se vor mai duela familii, ci echipe organizate pe meserii. PRO TV promite astfel „un altfel de sezon, şi mai multă distracţie“. Întrebările adresate de Cabral, dar şi modul cum se câştigă câte o ediţie rămân la fel. 
 
„Ce spun românii“, care a depăşit în 2019 peste 1.000 de episoade, va rămâne în grilă în tronsonul orar obişnuit: 18:00-19:00, de luni până vineri. 
 


Ce se întâmplă cu „Românii au talent“

„Românii au Talent“, emisiunea care a anunţat deja preselecţiile pentru sezonul 11, se va regăsi în grila postului pentru primăvara anului viitor.
 
De asemenea, în grila Pro TV se regăsi şi un nou sezon din „Imperiul Leilor“. Pe lângă cele două show-uri, postul TV anunţă şi transmiterea Campionatului European de fotbal (amânat pentru anul viitor), dar şi meciurile României din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, notează Pagina de Media. 
 
„Avem un plan pentru 2021: Românii au talent, cel mai bun show de entertainment din România fără îndoială. Continuăm cu Imperiul Leilor, programul TV care a adus cele mai bune cifre demografice din industrie. Şi, bineînţeles, avem Euro 2021, cel mai aşteptat eveniment sportiv al ultimilor ani, dar şi cel mai scump program TV.
 
Nu în ultimul rând, în martie, echipa naţională de fotbal începe campania de calificare la campionatul mondial, iar meciurile se văd în continuare la Pro TV”, a spus Florin Alexandrescu, CBO PRO TV.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările