Condamnarea lui Dragnea, sărbătorită cu glume în online: „La Jilava-n poartă oare cine bate? Este nea Livache, trei ani jumătate“ FOTO

Condamnarea lui Dragnea, sărbătorită cu glume în online: „La Jilava-n poartă oare cine bate? Este nea Livache, trei ani jumătate“ FOTO

Liviu Dragnea nu a pierdut doar alegerile, ci şi libertatea FOTO Inquam Photos

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost marcată prin glume şi ironii pe reţelele sociale, iar în Piaţa Victoriei se anunţă „petrecere“ în această seară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Protecţia Copilului Teleorman“. Sentinţa este a doua lovitură primită de social-democraţi după rezultatul înregistrat la alegerile europarlamentare.

Iar dacă PSD traversează o criză, mulţi români trăiesc cea mai bună zi din an dacă ţinem cont de reacţiile entuziaste apărute în mediul online, reţelele sociale fiind inundate de glume şi ironii. Şi, brusc, ziua de luni nu mai pare aşa greu de suportat, potrivit internauţilor. 

Una dintre reacţiile virale a venit de la USR Tineret. 

De asemenea, întrebarea pe care jurnalista Europa FM Anca Grădinaru i-a adresat-o lui Dragnea, enervându-l la conferinţa de după închiderea urnelor, pare că a primit şi un răspuns concret azi. 

Ironic, comuna din Teleorman unde s-a născut Liviu Dragnea este Gratia, un alt motiv de glume.

Iar celebra replică a solistului Viţa de vie revine în forţă:

Evident, Adi Despot ştie exact:
   

A fost lansat chiar şi site-ul edragneainpuscarie.ro

Cu această ocazie a revenit în atenţie şi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care se află la penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe litoral, un dosar cu un prejudiciu de circa 114 milioane de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: