Cine e rapidistul care îl înlocuieşte pe Cătălin Moroşanu la Survivor? Cum îl imită pe Gigi Becali

Cine e rapidistul care îl înlocuieşte pe Cătălin Moroşanu la Survivor? Cum îl imită pe Gigi Becali

Ştefan Ciuculescu FOTO 1923.ro

Se măreşte numărul fotbaliştilor din echipa Faimoşilor. După intrarea lui Sebastian Chitoşcă la Survivor România, în tabăra Faimoşilor va mai veni un fost fotbalist. Asta după ieşirea de joi seară a lui Cătălin Moroşanu, din motive medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nici nu a plecat bine Cătălin Moroşanu din echipa Faimoşilor, pe motiv de sănătate, că s-a aflat cine îi va lua locul. Este vorba despre fotbalistul Ştefan Ciuculescu, fost portar la Rapid şi FCSB. Sportivul are 27 de ani, acum este antrenor de portari, şi abia aşteaptă să joace pentru echipa Faimoşilor la „Survivor România”.

Site-ul suporterilor rapidişti, 1923.ro, anunţă că portarul formaţiunii bucureştene va intra în lupta pentru supravieţuire din jungla Dominicană, după ce Cătălin Moroşanu s-a retras din cauza unor probleme de sănătate.

„Ştefan Ciuculescu, unul dintre portarii pe care FC Rapid 1923 II i-a avut în acest sezon, şi care s-a aflat în conflict deschis cu conducerea clubului, a luat o decizie neaşteptată. 1923.ro a aflat că acesta se va alătura emisiunii Survivor, unde îl va înlocui în proporţie de 99 la sută pe Cătălin Moroşanu, care s-a accidentat. Ei, aşa da! Suntem convinşi că Ciucu va avea un succes nebun la acest show de nişă. Mult succes!”, a fost mesajul transmis pe site-ul citat.

Află pe Click! cum a fost dat afară de la FCSB şi cum îl imită pe Gigi Becali

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările