Ce emisiune va prezenta actorul Marius Manole: „Ceea ce e pe masă e, ca şi până acum, o necunoscută şi pentru mine şi pentru invitat“

Ce emisiune va prezenta actorul Marius Manole: „Ceea ce e pe masă e, ca şi până acum, o necunoscută şi pentru mine şi pentru invitat“

Marius Manole

Actorul de teatru Marius Manole va fi prezentatorul noului sezon al emisiunii online „Întrebarea mesei rotunde”, difuzată pe Pro TV Plus.

Show-ul online care le pune pe vedete în faţa unora dintre cele mai incomode întrebări şi provocări a revenit miercuri cu un nou sezon.

Primul invitat al emisiunii a fost Marius Manole, care ar fi putut fi nevoit să guste din mâncăruri precum rulori cu surprize, salivă de alpaca sau salată cu crudităţi, în cazul în care nu răspundea la întrebarea primită.

Alex Daragiu l-a chestionat: „Care este emisiunea pe care ţi-ar plăcea să o prezinţi: «Trending Review», «How to Tik Tok» sau «Întrebarea mesei rotunde»?”. Fără să stea pe gânduri, actorul a ales „Întrebarea mesei rotunde”, a transmis Pro TV într-un comunicat.

Începând cu acest sezon, Marius Manole va prelua ştafeta de la Alex Daragiu şi va prezenta emisiunea difuzată în fiecare miercuri, pe protvplus.ro.

„Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea «Trending Review» deoarece simţeam că nu pot face două lucruri la fel de bine. După un lung casting, am ştiut că Marius Manole este acel om mişto care trebuie să prezinte în locul meu. Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, a declarat Daragiu.

Marius Manole a admis: „Nu am mai făcut aşa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spaţiu în care să mă desfăşor”.

Gândindu-se la invitaţii pe care îi va avea, are o singură aşteptare: „Să vină şi să nu fugă în timpul emisiunii. Înţeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”.

Cât despre mâncărurile de pe masă, Manole a spus: „Nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca şi până acum, o necunoscută şi pentru mine şi pentru invitat, le aflu în acelaşi timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.

Marius Manole va prelua rolul de gazdă a emisiunii începând cu săptămâna viitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările