Bobby Păunescu ar putea prelua Studiourile Media Pro din Buftea

Bobby Păunescu ar putea prelua Studiourile Media Pro din Buftea

Bobby Păunescu este acţionar la televiziunea B1 TV FOTO Mediafax

Producătorul, regizorul de film şi omul de afaceri Bobby Păunescu negociază preluarea studiourilor Media Pro de la Buftea, împreună cu o companie americană, Film Finances, potrivit Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform informaţiilor publicate de Paginademedia.ro, americanii de la Central European Media Enterprises (CME), care deţin studiourile Media Pro de la Buftea, vor să schimbe proprietarul. Partenerii lui Bobby Păunescu în discuţiile pentru preluarea studiourilor sunt cei de la Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producţiilor cinematografice independente. 
 
Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu, care este şi acţionar la B1 TV,  nu a comentat informaţiile, declarând totuşi că există o asociere cu Film Finances, care „caută studiouri din Europa Centrală şi de Est“, fără a preciza dacă Studiourile Media Pro sunt luate în calcul.
 
„Căutăm acele studiouri care vor avea sens din punct de vedere economic pentru ambele părţi“, a declarat Bobby Păunescu pentru Paginademedia.ro. Parteneriatul Bobby Păunescu – Film Finances nu este singurul ofertant pentru Studiourile Media Pro. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, alte două grupuri internaţionale sunt în discuţii cu CME pentru Buftea.
 
Mai mult decât atât, aceeaşi sursă precizează că galele live ale show-ului „Românii au talent“ se vor desfăşura, pentru prima dată în istoria emisiunii, în alte studiouri, cel mai probabil în Kentauros, situate la aproximativ 15 kilometri de Bucureşti. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: