Viţa de Vie lansează noul album în octombrie: „De ce facem asta? Pentru că fanii noştri chiar merită!“ VIDEO

Viţa de Vie lansează noul album în octombrie: „De ce facem asta? Pentru că fanii noştri chiar merită!“ VIDEO

Viţa de Vie înseamnă: Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (chitară bas) şi Mihai Ardelean (clape) FOTO Facebook

Trupa de rock Viţa de Vie va lansa noul său album pe 29 octombrie, printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, arată Mediafax.

După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunţă că menţine, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, va lansa următorul album printr-un concert care va avea loc tot la Arenele Romane. Şi dacă tot e sărbătoare, primele 500 de bilete pot fi achiziţionate cu 50 lei. Detaliile se regăsesc pe iabilet.ro, eventbook.ro şi pe ambilet.ro.

„Noul album Viţa de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoţie şi energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuţi pe metereze“, spune Adrian Despot.

Două dintre piesele de pe viitorul album sunt lansate deja, „Inimi surde“ şi „Luna şi noi“, urmând ca în fiecare lună, de acum încolo, fanii Viţa de Vie să poată asculta câte un single nou, în contul celor 20 de ani de când sunt alături de trupa Viţa de Vie.

„De ce facem asta? Pentru că fanii noştri chiar merită! Pentru că fanii noştri sunt cei care ne-au susţinut în toţi aceşti 20 de ani şi vrem să simtă şi ei, ca şi noi, că acest an este unul de sărbătoare. Drept pentru care toţi cei care s-au înscris şi se vor înscrie la newsletterul vdv.umusic.ro vor primi, în continuare - în exclusivitate - toate piesele noastre single, una câte una, pe data de 20 a fiecărei luni“, spune Adrian Despot, solistul de la Viţa de Vie.

Viţa de Vie înseamnă: Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (chitară bas) şi Mihai Ardelean (clape).

Discografia Viţa de Vie cuprinde opt albume: „Rahova“ (1997), „Fenomental“ (1999), „Exxtra“ (2001), „Doi“ (2002), „9704“ (2004), „Egon“ (2007), „Fetish“ (2010), „Acustic“ (2013). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările