Videoclipul care a înregistrat un nou record pe YouTube: câte vizualizări a strâns în doar două zile VIDEO

Videoclipul care a înregistrat un nou record pe YouTube: câte vizualizări a strâns în doar două zile VIDEO

Trupa Blackpink

Grupul feminin k-pop Blackpink a stabilit un nou record impresionant pe YouTube, cu videoclipul „Kill This Love“, în doar două zile şi 14 ore de la lansare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Videoclipul „Kill This Love“ al grupului feminin k-pop Blackpink a stabilit un nou record după ce a depăşit 100 de milioane de vizualizări în doar două zile şi 14 ore de la lansare, scrie News.ro.
   
YouTube a transmis că videoclipul „Kill This Love“ a fost vizionat de 56,7 milioane de ori în primele 24 de ore, potrivit BBC. 

Până acum, recordul era deţinut de un alt star sud-coreean, Psy, cu piesa „Gentleman“.
 
El a doborât, astfel, şi recordul vizualizărilor înregistrate într-o zi, depăşind hit-ul „Thank U, Next“ al Arianei Grande, de 55,4 milioane de vizionări.
 
Fondat în 2016, Blackpink, alcătuit din patru tinere, a debutat discografic în august 2018, cu „Square One“. Albumul a cuprins „Whistle“, care a fost primul single al grupului ce a ajuns pe primul loc în topuri.
   

Blackpink a devenit şi grupul k-pop feminin cu cea mai bună clasare în topurile americane, iar single-ul „Ddu-Du Ddu-Du“ din 2018 este cel mai vizionat al unei astfel de trupe pe YouTube.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: