VIDEO Metallica oferă drepturile piesei „The Unforgiven” pentru promovarea campaniei #NoiFacemUnSpital

VIDEO Metallica oferă drepturile piesei „The Unforgiven” pentru promovarea campaniei #NoiFacemUnSpital

Captură YouTube

Trupa de rock a oferit drepturile de folosire a piesei „The Unforgiven” probono către Asociaţia Dăruieşte Viaţa, pentru realizarea unui spot de campanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul turneului „Worldwired”, Metallica a susţinut un concert pe Arena Naţională, la Bucureşti, anul trecut. Atunci, membrii trupei anunţau şi o donaţie de 250.000 de euro realizată către Asociaţia Dăruieşte Viaţa, în scopul construirii primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România.

La un an distanţă de acel moment, cei de la Metallica îşi arată în continuare susţinerea pentru proiectul #NoiFacemUnSpital, oferind gratuit drepturile de utilizare ale piesei „The Unforgiven” pentru cel mai nou spot al campaniei.

Spitalul de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică va avea 9 niveluri, 6 etaje şi se va întinde pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi. Stadiul lucrărilor poate fi urmărit pe site-ul Asociaţiei Dăruieşte Viaţa, într-un „Jurnal de Şantier” scris în fiecare lună.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările