Reacţii după ce a răsunat o manea la NEVERSEA. Indignări şi ironii pe seama momentului: ce glumă a făcut Netflix

Reacţii după ce a răsunat o manea la NEVERSEA. Indignări şi ironii pe seama momentului: ce glumă a făcut Netflix

FOTO Facebook

După ce un DJ străin, prezent pe scena NEVERSEA, a introdus în momentul său o manea a lui Adrian Minune, mai mulţi fani ai festivalului au reacţionat în mediul online. În timp ce unii dintre ei s-au arătat indignaţi, alţii au făcut glume, printre care şi platforma Netflix.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 6 iulie, DJ-ul Salvatore Ganacci a anunţat de la platane, de pe scena festivalului NEVERSEA că urmează să mai pună un cântec la finalul evoluţiei sale, spunându-le celor din public că este o melodie a unuia dintre artiştii săi preferaţi. 
 
În următoarele momente, pe plaja din Constanţa a început să răsune o manea, interpretată de Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“. Acesta a reprezentat contextul unui val de reacţii în mediul online, unii dintre internauţi arătându-se indignaţi de moment. 
 
Cineva a menţionat că dacă ar fi mers la un festival de acest gen, pentru care ar fi plătit mulţi bani, şi ar fi fost pus „Vijelie între două piese“, ar fi plecat „vomând“. 
 

Un alt internaut a remarcat faptul că nimeni de la festival nu a huiduit, din contră, toată lumea a cântat, adăugându-şi părerea că „dacă s-ar face un festival doar cu manele, restul festivalurilor din ţară ar rămâne fără public“. 
   

   

Au existat şi persoane care au glumit sau au postat mesaje ironice pe seama manelei care a răsunat la festivalul de muzică electronică, circulând chiar o petiţie online pentru introducerea manelelor în program. 
   
Şi platforma Netflix a postat pe Instagram o glumă cu privire la acest subiect. Administratorii contului au publicat un colaj format din capturi din serialul La Casa de Papel, în una din imagini actorii aruncând cu bani, iar în cealaltă cântând, cu aceste două cadre făcându-se trimitere la petrecerile cu lăutari. Alături de captura foto, platforma Netflix a scris: „De la «wo e e e» la «rakitakitarara». Din seria Minunile festivalului“. Prin mesajul postat s-a făcut, de asemenea, referire la cel care cântă maneaua pusă la NEVERSEA, Adrian Minune.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De la "wo e e e" la "rakitakitarara". Din seria Minunile festivalului.

A post shared by Netflix Romania (@netflixro) on

 

   

Glume şi ironii pe seama manelei de la NEVERSEA: 

   
 

       

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: