Ce sumă va cere Sindicatul din Poliţie ca daune morale din partea trupei Paraziţii, pe care o acuză de calomnie şi jigniri

Ce sumă va cere Sindicatul din Poliţie ca daune morale din partea trupei Paraziţii, pe care o acuză de calomnie şi jigniri

Paraziţii FOTO Facebook

Preşedintele Sindicatului Naţional Al Agenţilor de Poliţie (SNAP) a dezvăluit ce sumă va cere în instanţă trupei Paraziţii, ca daune morale, pentru „mesajul ofensator“ la adresa poliţiştilor din piesa „Antimiliţie“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele SNAP, Iulian Surugiu, a anunţat recent că va da în judecată Paraziţii, iar acum a declarat la Pro TV că avocaţii lucrează la cererea de chemare în judecată pentru calomnie, defăimare şi jigniri la adresa poliţiştilor. Astfel, vor să primească scuze public, dar şi 100 de mii de euro daune morale din partea trupei.  
 
„Banii or să fie folosiţi de copiii cu probleme. Au depăşit orice graniţă de liberă exprimare. În democraţie, nu trebuie să uităm că nu trebuie să deranjăm pe nimeni“, a adăugat Iulian Surugiu, potrivit protv.ro. 
 
„O mizerie mai mare nu se poate. Şi noi considerăm că este o bătaie de joc la adresa tuturor poliţiştilor. E adevărat că avem şi noi poliţiştii noştri, cu ghilimelele de rigoare, noi am zis de atâtea ori că avem poliţişti corupţi, poliţişti care nu ştiu să vorbească, să pună problema, dar asta nu înseamnă că îţi poţi permite să jigneşti 60.000 de oameni şi familiile lor“, a adăugat preşedintele SNAP.
 
După ce Iulian Surugiu a anunţat că va da în judecată Paraziţii, Marian Godină a intervenit şi a scris un text pe blogul său

Poliţist la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS), Godină a comentat situaţia aducând în discuţie situaţii mai grave care afectează imaginea instituţiei: „Un poliţist prins beat la volan, unul pedofil, unul şpăgar, unul informator la infractori fac mai rău imaginii poliţiei decât un milion de melodii de la Paraziţii. Anunţul unui sindicat, cum că dă în judecată o trupă de rap, face deja mai mult rău imaginii decât o face melodia în sine“.
 
Piesa „Antimiliţie“ face parte din noul album al trupei Paraziţii, „Arma Secretă“, şi a fost lansată în urmă cu trei săptămâni. Piesa a adunat până în prezent peste un milion de vizualizări.
 
Câteva dintre versurile piesei:
 
„Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist
N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist
Băi, lingău convins, dacă n-ai nici-un vis, fă-te poliţist
Fă-te poliţist, hai fă-te poliţist
 
Dacă nu ţi se mai scoală, fă-te poliţist
Dacă vrei să n-ai prieteni, fă-te poliţist
Dacă mă-ta-i cur*ă şi tactu’ comunist
Fă-te poliţist, hai fă-te poliţist“
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: