Adevărul Live. El Nino: hip-hop-ul din provincie ajunge în top

El Nino, hip-hop-ul din provincie ajunge în top 

Interviu El Nino. Pe numele real Alin Emil Ghiţă, El Nino a fost la Adevărul Live pentru a discuta despre parcursul lui în muzică, pentru a analiza hip-hop-ul românesc şi pentru a-şi defini planurile de viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă


El Nino a început să cânte hip-hop de la 17 ani, într-un studio improvizat, în dormitorul unui prieten pe nume Babacu’. Numele i se trage de la faptul că îi place să se agite pe scenă. În 2004 a ieşit primul album al artistului, „Texte de Sub Sud“, un an mai târziu a lansat „Torent“ şi apoi „Blindat“. Între albumele lansate se mai numără „Un film de Oscar“, „Marele Alb, „Pe Limba Noastră“, „Onoare înainte de toate“ şi „Alin Durerea“.

„Hip-hop-ul pentru mine reprezintă viaţa mea, singurul gen de muzică în care mă regăsesc, modalitatea prin care le spun celor ce mă ascultă cine sunt“, spunea chiar El Nino la un moment dat.

El Nino a vorbit la Adevărul Live despre cariera sa, despre provocările din muzică, a făcut o radiografie a hip-hop-ului românesc şi şi-a etalează planurile de viitor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările