Primul film din „La casa de papel Partea 5”, difuzat de Netflix pe 3 septembrie - VIDEO

Primul film din „La casa de papel Partea 5”, difuzat de Netflix pe 3 septembrie - VIDEO

Serialul „La casa de papel" urmăreşte un grup de infractori care ia ostatici la Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor. Scopul lor este de a imprima miliarde de euro. Foto: Arhivă

„La casa de papel Partea 5” va fi lansat de Netflix în două părţi: volumul 1, pe 3 septembrie, iar volumul 2, pe 3 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

100 de ore care par a fi 100 de ani, aşa descrie Tokyo felul în care se simte în trailerul oficial al primului volum „La casa de papel Partea 5”. Profesorul dezvăluie că rezervorul de apă a fost găsit în timp ce colonelul Tamayo se pregăteşte ca armata să intre în Banca Spaniei.

Este unul dintre cele mai incerte momente pentru Bandă. Sunt în pericol şi se pare că acesta va fi cu adevărat sfârşitul lor. Îşi vor aduna forţele, luptând împotriva şanselor... încă o dată? La urma urmei, ei sunt Rezistenţa. 
 
Distribuţia îi include pe: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga, Mario de la Rosa. 
 
Banda este închisă în Banca Naţională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reuşit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi aşteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra şi, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în faţa lor apare un duşman mai puternic decât toţi ceilalţi întâlniţi până atunci, şi anume armata. Se apropie sfârşitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război. 
 
Creat în 2017 de Alex Pina, serialul „La casa de papel" urmăreşte un grup de infractori care ia ostatici la Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor. Scopul lor este de a imprima miliarde de euro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările