Câţi bani a primit Brad Pitt pentru rolul din „Once Upon a Time in Hollywood“, care i-a adus Oscarul

Câţi bani a primit Brad Pitt pentru rolul din „Once Upon a Time in Hollywood“, care i-a adus Oscarul

Brad Pitt joacă rolul unui cascador în noul film al lui Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood“ FOTO IMDb

Actorul Brad Pitt (56 de ani) a câştigat primul său Oscar pentru interpretare graţie rolului secundar din „Once Upon a Time in Hollywood“. Pentru apariţia sa, starul a primit un onorariu considerabil, acelaşi primit şi de partenerul său de scenă, Leonardo DiCaprio, la rândul lui nominalizat la premiile Academiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brad Pitt a fost desemnat Cel mai bun actor în rol secundar la gala premiilor Oscar 2020 pentru interpretarea cascadorului Rick Booth din filmul „Once Upon a Time in Hollywood“. 
 
Pitt, care este unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood, a fost plătit cu 10 milioane de dolari pentru apariţia din cel de-al nouălea film al lui Quentin Tarantino, potrivit Variety. Tot atâţia bani a plătit şi colegul său Leonardo DiCaprio, care îl portretizează pe Rick Dalton, cândva un star al filmelor western, acum aflat la apusul carierei. În discursul de acceptare a trofeului, Pitt i-a mulţumit lui DiCaprio într-o manieră amuzantă
 
Acesta a fost primul Oscar pentru interpretare primit de Brad Pitt. El a mai câştigat o statuetă în 2014, ca producător al dramei „12 Years a Slave“. 
 
„Once Upon a Time in Hollywood“ a primit zece nominalizări la premiile Oscar 2020, inclusiv la categoriile Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor în rol principal (DiCaprio) şi Cel mai bun scenariu original. Pe lângă Oscarul obţinut de Pitt, filmul s-a mai impus şi la categoria Cea mai bună scenografie. Lista completă a câştigătorilor Oscar 2020 
 
Cu un buget de producţie de aproximativ 96 de milioane de dolari, filmul lui Tarantino a avut încasări de peste 370 de milioane de dolari la nivel global. 
 
Acţiunea „Once Upon a Time in Hollywood“ este plasată în anul 1969, când o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îl cam prinde pe picior greşit pe actorul Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) şi dublura care îi execută cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actriţa Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.
 
Povestea are mai multe linii narative, în stilul „Pulp Fiction“ care l-a consacrat pe Tarantino.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările