Cum a reacţionat Ambasada Suediei după ştirea cu „suedezii“ care s-au împuşcat în Ilfov

Cum a reacţionat Ambasada Suediei după ştirea cu „suedezii“ care s-au împuşcat în Ilfov

Ambasada Suediei la Bucureşti a reacţionat după ce un ziarist a luat drept bună o glumă făcută de un anchetator privind identitatea unor bărbaţi implicaţi într-un schimb de focuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştirea care a stârnit amuzamentul pe reţelele sociale era despre un schimb de focuri, în comuna 1 Decembrie, între doi cetăţeni de etnie romă care au ajuns să fie numiţi „suedezi“, după o glumă făcută de unul dintre anchetatori, care a folosit un jargon. Ziaristul nu şi-a dat însă seama că este un jargon şi a relatat ca atare. 
 
Ambasada Suediei în România, cunoscută pentru maniera creativă şi amuzantă în care comunică în online, a reacţionat şi de această dată. 
 
„Râdeţi voi de ştirea cu suedezii din judeţul Ilfov, dar noi tot a trebuit să dăm trei telefoane şi un mail oficial ca să ne asigurăm că a fost doar o metaforă“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei.
 
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările