Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood dezvăluie detalii legate de Johnny Depp. S-au iubit 9 luni şi s-au despărţit abrupt

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood dezvăluie
detalii legate de Johnny Depp. S-au iubit 9 luni şi s-au despărţit abrupt

Johnny Depp. Foto: Profimedia

Ies la iveală din ce în ce mai multe dovezi legate de instabilitatea afectivă a celebrului star din ”Piraţii din Caraibe”.

Psihologii avertizează în repetate rânduri că toate comportamentele şi dependenţele care apar în viaţa de adult au rădăcina în copilărie şi în traumele de atunci.

Fiindcă problemele se înregistrează în subconştient şi se manifestă când o situaţie le scoate la iveală. Dificultăţile de menţinere a unor relaţii sănătoase interumane sunt, cel mai adesea, efect al abandonului sau al lipsei de iubire din copilărie. Nici Johnny Depp nu face excepţie.

Documentele sale de divorţ prezintă dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa şi cât de mult a fost afectat de lipsa de afecţiune a propriei sale mame. Se pare că actorul a avut dintotdeauna probleme de conectare cu oamenii şi prea multe nesiguranţe. Una din partenerele din tinereţe confirmă.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările