Un bărbat a intrat cu maşina în reşedinţa cântăreţei Taylor Swift şi a încercat să intre cu forţa în casă

Un bărbat a intrat cu maşina în reşedinţa cântăreţei Taylor Swift şi a încercat să intre cu forţa în casă

FOTO: Arhiva Adevărul

Un bărbat a intrat cu maşina, în timpul nopţii, în reşedinţa cântăreţei Taylor Swift şi a încercat să intre cu forţa în clădire. El a fost arestat de poliţia din New York vineri, scrie Agerpres.

Morgan Mank, în vârstă de 31 de ani, din Virginia, a fost arestat după ce a condus pe contrasens pe o stradă din cartierul Tribeca, din sudul Manhattan-ului, unde se află reşedinţa vedetei de 32 de ani.
 
Potrivit raportului poliţiei consultat de AFP, vineri în jurul orei locale 3, „martorii afirmă că au văzut un bărbat într-o maşină mergând pe contrasens pe strada Franklin şi izbindu-se de clădirea rezidenţială”, în care locuieşte Taylor Swift. Suspectul „a ieşit apoi din vehiculul său, s-a apropiat de clădire şi a încercat fără succes să forţeze o uşă securizată”. Mank a fost ulterior transportat la spital, a transmis poliţia, care nu a confirmat că acesta ar fi făcut comentarii ostile la adresa vedetei.
 
Nu este prima dată când starul pop este ţinta celor pe care i-a descris drept „hărţuitori” şi împotriva cărora vrea să se protejeze. Ea a povestit în 2019 pentru revista Elle  că au existat mai multe incidente în care cineva a încercat să-i intre în casă. Un alt bărbat, pe nume Roger Alvarado, a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani pentru că a încercat să intre în casa din Manhattan a vedetei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările