Trecutul mai puţin cunoscut al Melaniei Trump, poreclită „Portretul“. Fostul model a ales luxul şi mariajul din interes

Trecutul mai puţin cunoscut al Melaniei Trump, poreclită „Portretul“. Fostul model a ales luxul şi mariajul din interes

Melania Trump nu vorbeşte prea mult FOTO Profimedia

Este jumătatea preşedintelui în exerciţiu al SUA, Donald Trump. Frumoasa slovenă în vârstă de 50 de ani este admirată de unii, criticată de alţii, însă puţini îi pot nega ceea ce este evident: Melania este una dintre cele mai stilate Prime-Doamne pe care le-a văzut această ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Că la 50 de ani se menţine frumoasă şi cu un farmec special, n-o poate contesta nimeni. Că fostul manechin este prima femeie din istorie, aflată în această poziţie-cheie, care şi-a început cariera pozând nud este o altă evidenţă. Şi prima imigrantă a cărei limbă nativă nu este engleza... Nici relaţia cu mult mai vârstnicul ei soţ, de 74 de ani, nu este privită cu prea multă încredere, iar fiica preferată a acestuia, Ivanka Trump, nu scapă ocazia să-şi jignească mama vitregă.

Cel mai recent, au ieşit la iveală zvonuri cum că aceasta s-ar referi la Melania cu apelativul „Portretul“, pentru că slovena nu obişnuieşte să vorbească prea mult. Poate pentru că aceasta are încă dificultăţi în a se exprima în limba engleză?

Citeşte aici povestea impresionantă de viaţă a imigrantei care a reuşit să devină cea mai puternică femeie din lume şi compromisurile pe care le-a făcut pentru a-şi atinge ţelul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările