Totul despre mariajul Carla Bruni-Nicolas Sarkozy: „Dacă m-ar înşela, i-aş tăia gâtul în somn“

Totul despre mariajul Carla Bruni-Nicolas Sarkozy: „Dacă m-ar înşela, i-aş tăia gâtul în somn“

Nicolas Sarkozy ;i Carla Bruno FOTO Profimedia

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy  fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru corupţie şi trafic de influenţă. Sarkozy a primit doar un an cu executare şi poate să ceară ispăşirea pedepsei la domiciliu, dacă sentinţa rămâne definitivă. Nu se ştie dacă definitiv va rămâne lângă el şi soţia sa, fostul model Carla Bruni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carla Bruni (53 de ani) este fost model, cântăreaţă şi actriţă de origine italiană. Înainte de a-l cuceri pe seful statului francez,  fost implicată în relaţii cu alţi bărbaţi celebri, printre care  Mick Jagger, Eric Clapton şi chiar Donald Trump. Bruni a negat doar ultimul nume, declarând că e doar un zvon.

Cert este că are o atracţie pentru oamenii politici controversaţi. La fel ca Donald Trump, Sarkozy a stârnit numeroase controverse în timpul mandatului său. Însă Carla Bruni nu a ţinut cont de toate acestea şi s-a îndrăgostit nebuneşte de el. Cel puţin aşa spunea la începutul relaţiei lor. „Dacă m-ar înşela, aş fi capabilă de gesturi nebuneşti. I-aş tăia gâtul sau urechile în somn“, declara ea.

Află aici totul despre mariajul celor doi, oficializat imediat după ce preşedintele francez divorţase de cea de-a doua soţie pentru că... o înşelase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările