Sora lui Petrică Mîţu Stoian, acuzaţii grave pentru impresarul Doru Guşman: „I-a controlat viaţa”

Sora lui Petrică Mîţu Stoian, acuzaţii grave pentru impresarul Doru Guşman: „I-a controlat viaţa”

Foto Captură Video

La o lună de la moartea solistului de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian, familia acestuia i-a îl acuză pe impresarul Doru Guşman. Sora lui Mîţu Stoian a declarat, la Prima TV, că impresarul îi controla viaţa artistului şi îl ţinea departe de cei dragi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„I-a controlat viaţa, nu a avut o viaţă lui. Când era cu noi era descătuşat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relaţii normale, cu familia Guşman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată şi Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiş. Când suna la telefon, auzeam cum ţipă la el şi îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu ştim ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el şi au trăit toţi pe spatele lui”, i-a spus Maria Tărchilă lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.

Citiţi ştirea integral pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările