Smiley a fost macaragiu pentru o zi: ce mesaj a transmis cântăreţul prin această experienţă VIDEO

Smiley a fost macaragiu pentru o zi: ce mesaj a transmis cântăreţul prin această experienţă VIDEO

Smiley a vrut să încurajeze tinerii să aleagă meserii bine plătite, ca cea de macaragiu, printr-un filmuleţ pe vlogul său FOTO captură video Youtube

Smiley a lăsat muzica deoparte pentru o zi şi s-a urcat în macara, la 40 de metri înălţime, pentru a încuraja tinerii să se orienteze spre o astfel de meserie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Smiley a vrut să transmită un mesaj liceenilor care nu vor să urmeze o facultate, după ce a aflat de la ştiri că în România există meserii bine plătite, care nu necesită studii superioare, dar care din păcate nu atrag prea mulţi tineri. Printre acestea se numără: controlor de trafic aerian, sudor in argon, alpinist utilitar, macaragiu (plătiţi în medie cu 3000-3500 de lei pe lună), grefier sau somelier (4000-4500 lei pe lună).
 
Astfel, artistul a ales să se transforme pentru o zi în macaragiu, încercând să-i convingă pe tineri să opteze pentru o astfel de meserie, făcându-şi cunoscută propria experienţă pe vlogul său Smiley Omul.
 
 
„Am văzut ştirea asta pe Ştirile Pro TV, în care spunea că sunt foarte multe meserii care nu necesită studii superioare care se plătesc foarte bine. Am văzut că sunt foarte mulţi absolvenţi de facultate cară rămân fără job-uri şi am zis că e o opţiune să nu faci facultatea dacă poţi să înveţi o meserie“, a declarat Smiley pentru Ştirile Pro TV.
 
Pentru început, cântăreţul a făcut vizita medicală pentru a primi aprobarea de manevra o macara, după care s-a echipat corespunzător şi a urcat la 40 de metri înălţime până la cabina utilajului, lucru care nu i s-a părut deloc simplu.
 
„Cel mai greu la treaba asta cu macaraua a fost urcarea şi coborârea. Mi-a luat 20 de minute numai să ajung sus. Bine, mi-a căzut şi casca şi a trebuit să cobor după ea. Te lupţi cu nişte înălţimi, cu singurătatea, trebuie să fii tot timpul concentrat atunci când manevrezi macaraua“, a mai spus antrenorul de la „Vocea României“.
 
Ajuns la înălţime, Smiley a fost instruit de specialişti să manevreze macaraua, iar la finalul experienţei s-a declarat mulţumit că a încercat ceva nou.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: