Reprezentanţii lui Julio Iglesias Jr. reacţionează după ce Gâdea l-a pus să repete „Jos Băsescu!“: „A fost indus în eroare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii lui Julio Iglesias Jr. au catalogat gestul lui Mihai Gâdea drept „regretabil şi incalificabil“
Reprezentanţii lui Julio Iglesias Jr. au catalogat gestul lui Mihai Gâdea drept „regretabil şi incalificabil“

Managementul artiştilor Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. reacţionează după ce realizatorul Antenei 3 Mihai Gâdea i-a cerut celui din urmă să spună „Jos Băsescu!“ în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei“, unde cântăreţul era prezent pentru a vorbi despre cele două concerte pe care le va susţine, alături de tatăl său, în România.

În ediţia din 14 mai a emisiunii „Sinteza Zilei“, Mihai Gâdea i-a cerut lui Julio Iglesias Jr. să repete în limba română două fraze foarte dragi lui: „Antena 3 e aici!“ şi „Jos Băsescu!“.

Ulterior, reprezentanţii artistului au făcut câteva lămuriri, explicând că Julio Iglesias Jr. nu cunoaşte limba română, motiv pentru care a crezut că este o formulă de rămas bun. Totodată, managementul a precizat că artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, catalogând gestul drept „regretabil şi incalificabil.“

Redăm în continuare poziţia managementului artiştilor Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr faţă de gestul făcut de Mihai Gâdea. 

„Când Mihai Gadea i-a cerut să spună „Jos Băsescu!“, în ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut că e vorba de o formulă de rămas bun, în limba română, pentru telespectatori.

 

În urma emisiunii „Sinteza zilei“ (Antena 3) din 14 mai 2015, în care prezentatorul Mihai Gâdea, în ultimele secunde ale emisiunii, l-a întrebat „inocent“ pe Julio Iglesias Junior „Pot să te învăţ ceva în limba română?“, după care l-a pus să repete în româneşte, fără să îi spună ce înseamnă acele cuvinte: „Antena 3 e aici. Jos Băsescu!“, managementul artistului precizează clar următoarele:

 

Julio Iglesias Junior nu cunoaşte limba română, nu este familiarizat deloc cu numele româneşti şi, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credinţă, „Jos Băsescu!“, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba română, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori. 

Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din România, nu cunoaşte politicienii români şi, neştiind deloc limba română, nici măcar nu şi-a dat seama că propoziţia „Jos Băsescu!“ includea numele unei persoane.

Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil şi incalificabil. Artistul nu şi-ar premite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoştinţă de cauză, „Jos politicianul X!“ sau „Jos politicianul Y!“.

Julio Iglesias Junior a venit în România şi a acceptat invitaţia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va susţine în România alături de tatăl său, Julio Iglesias.

 

Artiştii nu doresc să fie implicaţi în nicio chestiune de natură politică. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale.“

Julio Iglesias Jr. spune „Jos Băsescu“ la Antena 3, la îndemnul lui Gâdea

Julio Iglesias Jr. (42 de ani) va susţine, alături de tatăl său, legendarul Julio Iglesias (71 de ani), două concerte în România, pe 22 mai la Cluj şi pe 2 iulie la Bucureşti. Artistul a fost prezent ieri în studioul Adevărul Live, unde a vorbit despre relaţia cu tatăl său, despre planurile de viitor, dar şi despre cum percepe România. Puteţi urmări întregul interviu aici.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite