Reacţia lui Botezatu după sinuciderea fostului său model. Designerul condamnă gestul

Reacţia lui Botezatu după sinuciderea fostului său model. Designerul condamnă gestul

Cătălin Botezatu a colaborat în două ocazii cu modelul Constantin Toma FOTO Kanal D

Designerul Cătălin Botezatu a avut o primă reacţie după vestea că fostul lui model Constantin Toma s-a sinucis la vârsta de 24 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Toma, care a lucrat o perioadă pentru Cătălin Botezatu, a fost găsit spânzurat luni, în vila sa dintr-un cartier de lux de lângă Ploieşti. Potrivit apropiaţilor, tânărul de 24 de ani traversa o perioadă dificilă şi suferea de o depresie severă.

Într-o primă reacţie, Cătălin Botezatu s-a declarat şocat, sugerând că nu este de acord cu un astfel de gest. 

„Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred că a putut să recurgă la un astfel de act pentru că un bărbat puternic nu face aşa ceva. Indiferent ce s-ar întâmpla găseşti răspunsuri şi trebuie să treci peste orice moment, că eşti deprimat sau nu, trebuie să treci peste orice moment şi niciodată a te sinucide nu este o soluţie. La urma urmei, viaţa, din punctul meu de vedere, este dată doar de către Dumnezeu şi doar El decide ce se întâmplă cu ea, iar faptul că intervii în destinul tău cu un astfel de act, nefericit din păcate pentru noi toţi, nu e OK. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Regretăm cu toţii“, a mărturisit Cătălin Botezatu la „Star Magazin“ de la Antena 1. 

Într-o altă declaraţie, pentru cancan.ro, designerul a precizat că nu poate înţelege sinuciderea la o vârstă atât de fragedă: „Am rămas mut când am aflat tragica veste. Sunt şocat de gestul lui. (...) Nu înţeleg cum la 24 de ani poţi face un asemenea lucru. Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeul să-l ierte“.

Constantin Toma a fost găsit spânzurat luni, 29 octombrie, la ora 5.00, în vila sa din cartierul Mica Romă, de lângă Ploieşti. Surse judiciare au precizat că cea care a făcut descoperirea a fost chiar iubita lui, cu care se certase în seara care a precedat gestul. Cei care l-au cunoscut spun că tânărul trecea printr-o perioadă grea. Rămăsese fără job, iar decesul tatălui, de acum doi ani, l-a afectat foarte tare, mama şi surorile sale fiind în Zambia. 

Iubita băiatului, Alexandra, a postat  un mesaj pe pagina de Facebook. „Te-ai dus, bebe, şi m-ai lăsat singură“, este mesajul care însoţeşte o fotografie care suprinde uşa vilei în care a locuit tânărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările