Pamela face toţi banii din lume

Pamela face toţi banii  din lume

Pamela Anderson intră în casa „Big Brother“ din India, unde va avea colegi câteva celebrităţi locale

Vedeta canadiană, pe care presa internaţională o declara falimentară acum câteva luni, se implică în diverse activităţi bănoase. Ultima ispravă a Pamelei Anderson e participarea la show-ul „Big Brother“ din India, pentru care va fi plătită dublu faţă de ceilalţi concurenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când vine vorba de bani, starul din „Baywatch" nu face discriminări. A fost în România, în calitate de invitat special al petrecereii Playboy Mansion, eveniment la care a stat mai tot timpul în separeul VIP, deşi organizatorii promiseseră ca va socializa şi va ciocni un pahar de şampanie cu toţi invitaţii.

A ţinut apoi un discurs la Oxford, în care le-a vorbit studenţilor despre beneficiile vegetarianismului. Nu mai devreme de săptămâna trecută, Pamela Anderson s-a aflat la Tel Aviv, capitala Israelului, unde a participat, în calitate de invitat special, la ediţia locală a concursului „Dansez pentru tine". A primit note de 10 pentru tango şi rumba, dar şi un onorariu pe măsură, potrivit presei internaţionale.

Acum, actriţa a acceptat să intre în casa „Big Brother" din India (situată în apropiere de Mumbai), unde va sta o perioadă nedeterminată de timp. Cu toate acestea, presa indiană speculează că actriţa
va participa la show doar trei zile.

Pentru prestaţia ei, va primi un onorariu dublu faţă de ceilalţi concurenţi. Motivul pentru care a fost cooptată în reality-show-ul „Big Boss" (varianta indiană a „Big Brother") este creşterea audienţei programului, aflat la cel de-al patrulea sezon în India. În acest an, printre concurenţii rămaşi în casa „Big Brother" se află o fostă femeie-bandit, câteva fotomodele şi câţiva actori de televiziune. Emisiunea este prezentată de Salman Khan, un star de la Bollywood.

Între profit şi caritate

Pe lângă evenimentele la care participă pentru a-şi îmbunătăţi situaţia financiară precară, actriţa în vârstă de 43 de ani susţine diverse cauze şi o face în felul caracteristic.

Faptul că Pamela Anderson este o susţinătoare ferventă a drepturilor animalelor nu mai e o noutate, însă recent ea a sărit în sprijinul victimelor erupţiei vulcanului Merapi din Indonezia. Pamela s-a oferit să-şi doneze onorariul primit pentru cel de‑al unsprezecelea pictorial în „Playboy" (ediţia din ianuarie 2011), anunţ care a stârnit protestele mai multor grupări islamice.

În plus, ea a cerut preşedintelui American Obama să legalizeze toate drogurile, fiind convinsă că în acest mod consumul de stupefiante va scădea.

„I-am trimis o scrisoare lui Obama, despre care cred că e un preşedinte minunat. I-am cerut să legalizeze toate drogurile. Cred că oamenii ar consuma mai puţine, dacă ar fi legale", a declarat vedeta. În această vară, presa scria că Anderson s-a mutat într-o rulotă, fiind în pragul falimentului. Actriţa datora fiscului american peste 1,5 milioane de dolari.

"I-am trimis o scrisoare lui Obama, despre care cred că e un preşedinte bun. I-am cerut să legalizeze toate drogurile. Cred că oamenii ar consuma mai puţine dacă ar fi legale."
Pamela Anderson
actriţă

Cage, plin de datorii


Nicolas Cage are datorii de 18 milioane de dolari la fisc. În ultimii ani, actorul a acceptat practic orice rol care i s-a oferit, lucru evident în opiniile criticilor despre filme precum „Ucenicul vrăjitor" şi „Numere fatale". „Ghost Rider 2", pe care-l filmează în România, este continuarea unuia dintre cele mai proaste roluri ale sale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările