Pamela Anderson vinde pentru 15 milioane de dolari casa din Malibu pentru a locui permanent în Canada

Pamela Anderson vinde pentru 15 milioane de dolari casa din Malibu pentru a locui permanent în Canada

Pamela Anderson

Pamela Anderson, care s-a căsătorit recent cu garda sa de corp, vinde pentru 15 milioane de dolari casa ei din Malibu şi va locui permanent în Canada, scrie People.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa în vârstă de 53 de ani vinde casa din Malibu Colony pentru 14,9 milioane de dolari. Casa are patru dormitoare şi patru băi şi jumătate, amenajate de Philip Vertoch.
 
Anderson s-a căsătorit în secret cu Dan Hayhurst în Ajunul Crăciunului, iar ei au locuit de mai multe luni în fosta fermă a bunicii actriţei din Vancouver Island (Canada).
 
„Este timpul să revin la origini. Sunt îndrăgostită şi proaspăt căsătorită cu «obişnuitul Joe», cum îi place să spună despre el”, a explicat Anderson. „Îmi fac din nou viaţa aici, unde a început totul. A fost o călătorie nebună, iar acum cercul e complet”, a spus ea legat de revenirea la fosta fermă a bunicii.
 
 
Foto: The Luxury Level/ The Tomer Fridman Group
 
Anderson a plecat de aici în urmă cu trei decenii, pentru revista Playboy. „Am călătorit în jurul lumii doar pentru a mă întoarce acasă - unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Sunt o fată norocoasă”.
 
În prezent, ea şi soţul său renovează proprietatea care are deschidere la plajă. De mai mult de două luni, Anderson s-a îndepărtat de reţelele de socializare. În ultimul mesaj publicat pe Instagram, a spus că şi-a stabilit stilul de viaţă. „Sunt cu adevărat inspirată de citit şi să fiu în natură. Sunt liberă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările