Pamela Anderson, despre victimele lui Harvey Weinstein: „Ştii în ce te bagi când te duci singură într-o cameră de hotel“ VIDEO

Pamela Anderson, despre victimele lui Harvey Weinstein: „Ştii în ce te bagi când te duci singură într-o cameră de hotel“ VIDEO

Pamela Anderson este vedeta care a pozat de cele mai multe ori pe coperta revistei Playboy, 14 la număr FOTO Getty Images

Actriţa canadiană Pamela Anderson (50 de ani) a declarat că femeile hărţuite de producătorul Harvey Weinstein ştiau în ce se implică şi a vorbit despre incidentele de abuz sexual pe care le-a trăit în copilărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Today Show“ de la NBC, Pamela Anderson a spus că „sunt lucruri ce ţin de raţiune“ atunci când vine vorba de întâlniri private în camera de hotel şi că a învăţat, din proprie experienţă, să nu se mai pună în astfel de situaţii riscante, arată The Telegraph.
 
„Nu intri singură într-o cameră de hotel. Dacă cineva îţi deschide uşa şi este îmbrăcat într-un halat de baie, pleci. Sunt lucruri care ţin de raţiune. Însă, ştiu că Hollywood este foarte seducător, iar oamenii vor să devină celebri şi uneori crezi că vei fi în siguranţă cu un adult în încăpere“, a spus vedeta.
 
„Am învăţat să nu mă mai pun în astfel de situaţii. Când am ajuns la Hollywood, sigur, am avut foarte multe oferte să dau audiţii în privat şi alte astfel de invitaţii care nu aveau sens“, a mai spus ea.
 
 
Vorbind despre propriile ei experienţe cu Weinstein, pe care l-a descris drept o persoană „intimidantă“, Pamela Anderson a spus că nu a fost surprinsă de acuzaţiile care au fost lansate la adresa lui: „Cred că ştia toată lumea că întâlnirile private cu anumiţi producători şi anumite persoane de la Hollywood sunt de evitat. Ştii în ce te bagi atunci când te duci singur sau singură într-o cameră de hotel“, a spus Pamela Anderson.
 
În 2014, Pamela Anderson a vorbit despre propriile sale experienţe de abuz sexual din copilărie. La vârsta de 6 ani, actriţa a fost agresată de o dădacă, iar mai târziu, a fost violată de două ori – la vârsta de 12 ani de un bărbat de 25 de ani, şi la vârsta de 16 ani de iubitul ei din acea vreme şi prietenii acestuia. 
 
Actriţa a vorbit în cadrul interviului şi despre tendinţa victimei de a se învinovăţi pentru cele întâmplate:
„Nu i-am spus mamei mele o vreme îndelungată şi chiar şi când i-am spus, mi-a zis «Ei bine, a trecut, să nu te mai gândeşti la asta». Dar tu, cumva, te gândeşti că ai fost de vină“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările