Nicoleta Voicu, replică pentru fostul iubit, Gheorghe Turda: „Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod”. Ce au de împărţit cei doi

Nicoleta Voicu, replică pentru fostul iubit, Gheorghe Turda: „Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod”. Ce au de împărţit cei doi

Nicoleta Voicu alături de fostul iubit, Gheorghe Turda                                          FOTO: Arhiva personală

După ce Gheorghe Turda a declarat într-o emisiune că nu îşi mai doreşte iubite care să profite de pe urma faimei lui, fosta sa iubită, Nicoleta Voicu, a lansat o serie de acuzaţii la adresa solistului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezent în emisiunea „Acces de week-end”, de la Antena 1, solistul Gheorghe Turda (72 de ani) şi-a acuzat ultimele două iubite că au profitat de pe urma faimei sale.  „Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei, pentru că întotdeauna aparenţele înşală. Mă deranjează şi le interzic categoric să se mai folosească de numele meu pe unde merg. Se folosesc toate de numele meu ca să devină vedete”, a declarat Turda, în emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena 1.
 
Deranjată de acuzaţiile făcute în direct, Nicoleta Voicu, ultima iubită a rapsodului, a lansat o serie de acuzaţii la adresa acestuia pe pagina de Facebook. Printre acestea s-a numărat şi relaţiile precare pe care solistul le are cu colegii de scenă. Acesta ar fi jignit nume precum Cornelia şi Lupu Rednic, Aurelian Preda, Radu Ile, Maria Tănase şi Ion Dolănescu. 
 
„Ce muzică reprezinţi?! Folclorul românesc?! Muzica asta este a ţăranului, a omului simplu. Eşti inuman, omule! Inuman! Cât oi fi pe pământul ăsta să-ţi fie foarte clar că totul este până la părinţii şi copilul meu, indiferent de micile noastre neînţelegeri. De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta...Dacă nu ai subiecte cu care să apari la televizor, nu-ţi fabrica motive pe suferinţa oamenilor. Să-ţi fie ruşine!, i-a transmis  Nicoleta Voicu pe Facebook.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările