Meghan Markle regretă că a renunţat la cariera ei de actriţă pentru un rol în familia regală: „Nu s-a comparat cu viaţa cu care era obişnuită“

Meghan Markle regretă că a renunţat la cariera ei de actriţă pentru un rol în familia regală: „Nu s-a comparat cu viaţa cu care era obişnuită“

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Meghan Markle regretă că a renunţat la cariera ei de actriţă pentru un rol în familia regală britanică, potrivit unui biograf regal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, „regretă cu adevărat“ că a renunţat la cariera ei de actriţă pentru un rol în familia regală, susţine biograful regal Sally Bedell Smith.

Potrivit scriitoarei, noua viaţă a actriţei ca ducesă nu s-a ridicat la aşteptările acesteia şi „nu se compară“ cu cea de star de televiziune.

Sally Bedell Smith este un biograf recunoscut în Marea Britanie. Ea a semnat biografiile unor feţe regale precum prinţesa Diana şi prinţul Charles.

Scriitoarea a menţionat şi că Meghan Markle era profund nefericită pentru că a trebuit să-şi schimbe radical viaţa.

Într-un interviu pentru „Vanity Fair“, Sally a explicat: „Se vede acum că Meghan regretă cu adevărat că a renunţat la cariera ei. Rolul în familia regală nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor ei. Nu s-a comparat cu viaţa cu care era obişnuită“.

Recent, Palatul Buckingham a anunţat că din primăvară Harry şi Meghan nu-şi vor mai folosi titlurile şi că se retrag de la îndatoririle regale pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar. 

Biograful regal a menţionat, de asemenea, că, „deşi existau numeroase avantaje şi beneficii de a face parte din familia regală“, Meghan a trebuit să renunţe la multe lucruri care „însemnau enorm“ pentru ea. Când s-a căsătorit cu prinţul Harry, fosta actriţă „nu se aştepta la atât de multe sacrificii“, a mai sugerat scriitoarea.

Înainte de căsătoria cu prinţul Harry, Meghan Markle a avut un rol principal în serialul de succes „Suits“, timp de şase ani. Se pare că, deşi renunţase la carieră în schimbul căsătoriei cu prinţul Harry al Marii Britanii, Meghan şi-a păstrat echipa managerială de la Hollywood, care „veghea“ în continuare asupra carierei şi imaginii ei.

Ce avere au Meghan şi Harry

Ducii de Sussex, care în prezent au o avere cumulată estimată la 45 de milioane de dolari. Conform publicaţiei financiare „Money“, Meghan Markle a acumulat circa 5 milioane de dolari, mare parte datorită profesiei de actriţă. Prinţul Harry ar avea o avere estimată între 20 şi 40 de milioane de dolari, în mare parte moştenire de la mama lui, prinţesa Diana, o parte mică din averea de 88 de miliarde de dolari a Casei Regale Britanice, potrivit Forbes.

Experţii sunt de părere că Harry şi Meghan ar putea câştiga milioane de dolari, după modelul soţilor Obama, dacă profită de popularitatea lor. Ei ar putea obţine venituri uriaşe din show-uri de televiziune, cărţi sau contracte de publicitate, scrie Daily Mail. 

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Ei locuiesc în prezent în Canada. 

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron. 

Meghan Markle, prinţul Harry şi fiul lor, ARchie FOTO Guliver/Getty Images

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: